Recept uit Deutsche Küche:
Lavassaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Duits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bruine boter, courgette, court-bouillon, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, ei, gevogeltefond, knoflook, kreeft, kreeftenfond, laurier, lavas, melk, poedersuiker, prei, slakken in blik, tijm, witte ui, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: