10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelansjovis op zoutbeenhambleekselderijbloemcitroencognacdarmnetdroge marsaladroge witte wijneekhoorntjesbroodeifijn griesmeelgekookte hamkipfiletkippenleverknoflookmarsalaolijfolieparmezaanse kaaspeperrauwe hamuivers pastadeegwortelzwarte truffel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Verfijnde kippenpastei - pâté delicato di pollo

Ingrediënten:
aardappel, bechamelsaus, boter, cognac, ei, gekookte ham, kipfilet, peper, poedergelatine, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, droge witte wijn, gehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, ui, vers pastadeeg, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees