Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Sauce spéciale à l'ail pour gigot - Knoflooksaus voor gebraden lam
- Ingrediënten:
- bruine lamsfond, knoflook, melk, peper, rijst, rozemarijn, runderbouillon, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, banaan, bloem, bouillon, courgette, curry, currysaus, garam masala, groentebouillon, ingelegde ui, kerriepoeder, kokosolie, maïzena, olie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pasta, peper, radijs, risottorijst, rode paprika, rode ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jenny Alvares:
Recept van De Hippe Vegetarier: