De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
We hebben 1101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De kunst van het koken
Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter en rivierkreeftschalen
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: arrowroot, boter, bruine fond, kalfsvlees, laurier, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, truffel, ui, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eidooier, groente, kookvocht van snijbietstelen, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, snijbietblad, snijbietstelen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bouchees, citroensap, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, peper, truffels uit blik, truffelvocht, vis en vol-au-vent
Keuken: Frans
Soort: pastei / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, brioché-deeg, bruine saus, droge port, ei, ganzenvet, madeira sercial, olie, reuzel, runderhaas, sauce ragoût en water
Ingrediënten: boter, gruyère, peper, sauce mornay, spruiten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: blanke fond, bruine fond, eendenharten, eendenlever, eendenmaagjes, eendenvleugeltopjes, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: cacaopoeder, chocoladeboter, oploskoffie, sinaasappellikeur en sterke koffie
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: boter, crème fraîche, golden delicious, kaneel, poedersuiker, slagroom, suiker en zoet pasteideeg
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: blanke kippenbouillon, boter, bruine kippenbouillon, champignons, citroensap, droge witte vermouth, kipfilet, lente-ui, madeira, peper, peterselie, port, runderbouillon, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, donkere runderbouillon, mosterd, peterselie en slagroom
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, gedroogde dragon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: amandelessence, amandelmeel, boter, ei, gedroogde pruimen, nootmuskaat, pruimedanten, roomkaas, suiker en taartdeegbodem
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, griesmeel, gruyère, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, soezendeeg, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aubergines, basilicum, boter, broodkruim, champignons, gruyère, olijfolie, peper, peterselie, roomkaas, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, gruyère, nootmuskaat, olie, peper, slagroom, taartbodem, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, lente-ui, olie, peper, peterselie, riz à la vapeur, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, tomatenpuree, verse tomatenpuree, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Toon alle 1101 recepten in dit boek