De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
We hebben 1101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De kunst van het koken
Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: blanke fond, bleekselderij, braadkip, citroen, droge witte wijn, duif, fazant, gevogeltehart, gevogeltemaagjes, groene paprika, heldere kippensoep uit blik, knoflook, laurier, olijfolie, patrijs, peperkorrels, peterselie, piepkuiken, rode paprika, rozemarijn, stoofkip, tijm, wijnazijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gesmoorde rodekool, marinade sèche, peper, varkensbraadvlees en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: abrikozen, abrikozenglazuur, amandelschaafsel, boter, perziken, suiker, water en zoet pasteideeg
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boudin blanc, droge port, duxelles van champignons, lente-ui, madeira sercial, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, eidooier, kreeft, laurier, olijfolie, peterselie, peterseliewortel, prei, slagroom, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paprika en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: abrikozen op zware siroop, citroenrasp, citroensap, cognac, kirsch en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ciderazijn, dijonmosterd, mosterdpoeder, peperkorrels, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, gedroogde dragon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, bouillon, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, kleine witte uitjes, laurier, lente-ui, maïzena, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, runderbouillon, rundertong, sjalot, tijm, tomaat, ui, varkensspek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: bruine fond, cognac, consommé uit blik, gelatine, ui, gesmoorde wortel, gesmoord rundvlees, peper, peterselie, port, slabladen, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aubergines, basilicum, boter, broodkruim, champignons, gruyère, olijfolie, peper, peterselie, roomkaas, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, fond, knoflook, mager varkensgehakt, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: ansjovispasta, bieslook, dragon, kappertjes, mayonaise, peper, peterselie, zout en zure augurken
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, gemengde groene kruiden, knoflook, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, lente-ui, olijfolie, oregano, peterselie, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: basilicum, cognac, droge witte wijn, franse kwark, lente-ui, madeira, peperkorrels, peterseliesap, sjalot, tijm, truffels, truffelsap en zout
Keuken: Frans
Soort: marinade
Ingrediënten: boter en rivierkreeftschalen
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, broodkruim, gruyère, peper, spinazie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 1101 recepten in dit boek