De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
We hebben 1101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De kunst van het koken
Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, lamszadel, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, runderfond, tomaat, ui, vers broodkruim, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, salie, tijm en zout
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boter, citroensap, visfond, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, crêpebeslag, frangipane en suiker
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: grof zout, knoflook, laurier, majoraan, olijfolie, oregano, peperkorrels, rode wijnazijn, tijm, ui, venkelzaad, volle jonge rode wijn en wortel
Soort: marinade
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boter, melk, prei, slagroom, ui, water, waterkers, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, fruit, kirsch, perzik, rum en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, champignons, ei, fond, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, hamvet, knoflook, lente-ui, melk, olie, peper, sjalot, spinazie, vet spek en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: flensjes, kipvelouté, room en schaaldierenvelouté
Keuken: Frans
Ingrediënten: arrowroot, boter, champignons, dragon, fond, geklaarde boter, haasbiefstuk, kervel, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, spek, tomatenpuree, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aardappelblokjes, aardappelschijfjes, basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine sau met kruiden tomaat of champignons, ei, peper, sauce au cari, sauce soubise, tomatensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, meiknolletjes, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine kippenbouillon, geklaarde boter, kipfilet, lente-ui, madeira, peper, peterselie, port, runderbouillon, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: demi-feuilletée, paté brisée à lóeuf en worst naar keuze
Keuken: Frans
Soort: pastei
Ingrediënten: basilcum, boter, broodkruim, crème fraîche, dragom, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gedroogde salie, gele ui, kookvocht van ui, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, runderbouillon, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst
Ingrediënten: boter, peper, spruiten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 1101 recepten in dit boek