Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au cresson - Waterkerssoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, prei, slagroom, water, waterkers en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appelmoes, avocado, basilicum, bessen, bieslook, bloem, boter, dragon, eidooier, gedroogde dragon, kervel, kruiden, lente-ui, melk, peper, rijst, room, sjalot, vis, vlees, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: