Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Brätnockerln - baknoedels
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, aubergine, banaan, bechamelsaus, bieslook, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroenrasp, courgette, curry, currysaus, ei, eidooier, eiwit, kalfsvlees, melk, peper, peterselie, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: