Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, citroenzest, citrusschil, eierdooier, gekonfijte pompoen, gekonfijte rode kersen, kaneel, melk, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, sukade, water en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: amandel, bakpoeder, citroen, ei, gemalen amandelen, rum, sinaasappel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amaretti, citroenzest, eierdooier, fijne suiker, kaneelpijpje, kruidnagel, pijnboompitten, sinaasappelsap, sinaasappelvruchtvlees, sinaasappelzest en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: geit, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
1 notitie
Ingrediënten: bloem, ei, peper, venkel, zonnebloemolie, zout en peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel, citroenzest, eiwit, kaneel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, chilipeper, extra vierge olijfolie, gedroogde pasta, knoflook, peterselie, zongedroogde paprika en zongedroogde tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, buffelmozzarella, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, gezouten ricotta, knoflook, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pecorino romano, peper, peterselie, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, laurierblad, parmigiano reggiano, spaghetti, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, gele ui en olijfolie
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, parmigiano reggiano, provolone dolce en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, peterselie, water, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: courgette, courgettebloemen, garnaal, knoflook, maccheroncini, olijfolie, peper, peterselie, room, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, gedroogd chilipepertje, broodkruimels, knoflook, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, bottarga, citroensap, olijfolie, peper, peterselie en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: droge pasta en parmigiano reggiano
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: caciocavallo, knoflook, olijfolie, oregano, suiker en wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, olijfolie, pecorino, peper, sjalot, tuinbonen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 248 recepten in dit boek