Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, citroenzest, eigeel, gekonfijte citrusschil, ricotta, suiker, suikermais, vanillepeul en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenjam, bloem, boter, citroenzest, ei, fijne suiker, kaneelstokje, kruidnagel, pure chocolade, rum, sinaasappel, sinaasappelsap, steranijs, suiker en vanillepeul
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, eiwit, kaneel, poedersuiker, pompoen, suiker, vanillepeul en zuccata
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, buffelmozzarella, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: droge spaghetti, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, verse zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bechamelsaus, courgette, knoflook, lasagnebladen, olijfolie, paddestoelen, parmigiano reggiano, peper, peterselie, pijnboompitten, sjalot, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: buikvet, ei, lamsdarm, lamslever, olijfolie, peper, peterselie, provolone en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, spaghetti en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, gerookte provolone, knoflook, kookroom, laurierblad, nootmuskaat, oud brood, peper, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloem, knoflook, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, ui, water, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, gedroogd pepertje, knoflook, olijfolie, oregano, witte wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amaretti, ei, eierdooier, mandarijnensap, pure chocolade, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cedraat, citroen, grapefruit, mandarijn en sinaasappelschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde pasta, marsala semisecco, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, radicchio, rauwe ham, room, sjalot, wilde rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: borago officinalis, citroensap, focaccia, hyoseris radiata, knoflook, olijfolie, papaver rhoeas, peper, reichardia picroides, sanguisorba minor, sonchus oleraceus, taraxacum officinalis, urtica dioica en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, water, zeebaars en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie, peper, radicchio rosso en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, knoflook, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, ei, eierdooier, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, zout en peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta, peper, rode wijn, rundergehakt, suiker, tomatensaus, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 248 recepten in dit boek