Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: champignon, kippenpoot, kippenvlees, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: abrikoos, bakpoeder, bloem, boter, citroenzest, droge biscuits, ei, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, broodkruim, citroen, ei, gezouten ansjovis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, peterselie, provolone dolce, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, citroensap, citroenzest, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, peper, peterselie, horsmakreel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bloemkool, ei, knoflook, oud broodkruim, pecorino romano, peper, peterselie, venkelzaad, zonnebloemolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, gedroogd pepertje, knoflook, olijfolie, oregano, rode wijnazijn, water en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloemkool, caciocavallo, gedroogd chilipepertje, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provolone semipicante en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel, amandelextract, boter, citroenzest, ei, eigeel, room, rum en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, bloem, courgette, knoflook, melk, olijfolie, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, gekookte ham, olie, olijfolie, olijven, peper, provolone dolce, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, citroenzest, ei, melk, rum, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, gezouten ricotta, knoflook, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pecorino romano, peper, peterselie, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: kerstomaat, olijfolie, picadilly tomaatjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde cannellinebonen, gedroogd chilipepertje, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, salieblaadjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, rozemarijn, salie, ui, varkensbovenpoot, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: geweekte rozijnen, spinazie, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, bloem, citroen, ei, olijfolie, peper, peterselie, sla en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, borlottibonen, chilipeper, gemalen chilipeper, kerstomaat, olijfolie, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ricotta, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: brede lintpasta, extra vierge olijfolie, knoflook, lasagnette, pecorino, peper, tuinbonen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 248 recepten in dit boek