Recept uit Deutsche Küche:
Lavassaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Duits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bruine boter, citroenschil, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, ei, gevogeltefond, knoflook, kreeftenbouillon, kreeftenstaart, laurier, lavas, melk, olie, olijfolie, peterselie, poedersuiker, polenta, prei, room, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: