Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Gibson

Ingrediënten:
franse vermout, gin, ijs en zilverui

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Matseballensoep - matzoh ball soup

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, kip, kippenvet, knoflook, margarine, matses, pastinaak, ui, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / brunch / lunch uit Culinaria U.S.A.:

Hussarde-eieren - eggs hussarde

Ingrediënten:
beschuit, boter, cayennepeper, ei, engelse muffins, hollandaisesaus, marchand de vin saus, rodewijnsaus, rugspek en tomaat

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht / snack of tussendoortje / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Kleefrijstschijfjes - mochi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, japans kleefrijstmeel, maïzena, mochiko, water en zout

Keuken:
Japans / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Key-limoen pie - key lime pie

Ingrediënten:
boter, ei, limoensap, piebodem, suiker, volkorenbiscuit, wijnsteenpoeder en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 342 recepten in dit boek