Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Kersentaart - cherry pie

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, cherry brandy, citroenrasp, kirsch, korstdeegbodem, zure kersen, slagroom en suiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pompoentaart - pumpkin pie

Ingrediënten:
ahornstroop, bruine rum, droge bakvulling, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, korstdeeg, nootmuskaat, pompoenpuree, room en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Tomatensaus - tomato sauce

Ingrediënten:
ciderazijn, knoflook, tomaat, tomaten uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gefrituurde rivierkreeftstaartjes - cajun popcorn

Ingrediënten:
bloem, ei, hete chilisaus, knoflookpoeder, maïskiemolie, maïsmeel, rivierkreeftstaartjes, rode peper, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gebarbecued borststuk - barbecued beef brisket

Ingrediënten:
bourbon, runderborst, chilipoeder, ciderazijn, gebhardts chilipoeder met kruiden, hete saus, knoflook, licht bier, maïsolie, mosterdpoeder, paprikapoeder, suiker, ui, uienpoeder, witte azijn, worcestersaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Hopi-chilibroodjes - hopi chili roll

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, knoflook, mager lamsgehakt, mager rundergehakt, maïsolie, margarine, melk, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kentucky maaltijdsoep - burgoo

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cayennepeper, kalfsborst, kalfsbotten, kalfsschenkel, lamsborst, laurierblad, limabonen, maïskorrels, okra, paprika, rode paprika, rode peper, runderbotten, runderschenkel, soepkip, tabasco, tijm, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, winterwortel, worcestersaus en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gegrilde gul - broiled scrod

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroen, kabeljauwfilet, kabeljauwfilet, gulfilet, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Macaroni met kaas - macaroni and cheese

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, cheddar, elleboogjesmacaroni, hollandse kaas, mosterd, mosterdpoeder, boter, paprikapoeder, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Ingrediënten:
bloem, bouillon, groene olijven met piment, knoflook, komijnpoeder, maïsblad, masa harina, olie, oregano, reuzel, runderschouder, rundvlees, salsa colorado, varkensvlees en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / stomen / feestdagen
Toon alle 342 recepten in dit boek