Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Meen molee - Kabeljauw-curry met kokosmelk
- Ingrediënten:
- boter, chilipeper, citroensap, gember, ghee, kabeljauwmoten, kokosmelk, kurkuma, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, bieslook, boter, champignon, chilipeper, citroengras, eend, fruit, garam masala, gehakt, gemalen komijn, gember, groene chilipeper, kabeljauwmoten, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier: