Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bulgur, dille, eidooier, extra vierge olijfolie, fruit, gula djawa, knoflook, kokosnootvruchtvlees, korianderpoeder, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laos, olijfolie, peper, prei, pure chocolade, runderlappen, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: