Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Brabantse spaghetti
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, gedroogde ham, harde tarwebloem, prei, slagroom en truffel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aubergine, bloem, champignon, courgette, durumbloem, durum tarwemeel, eekhoorntjesbrood, ei, gedroogde ham, harde tarwebloem, havermeel, knoflook, olijfolie, peterselie, room, sjalot, spinazie, trostomaat, truffel, ui, venkel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: