De zilveren lepel pasta
Een boek van
We hebben 359 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De zilveren lepel pasta , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over de moeder van de Italiaanse keuken: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De zilveren lepel pasta
Een greep uit de 359 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
1 notitie
Ingrediënten: boter, cognac, gerookte zalm, linguine, slagroom, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, courgette, mascarpone, sjalot, slagroom en tagliatelle
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bladpeterselie, chilipeper, groentebouillon, majoraan, olijfolie, porcini, seitan, sojasaus, tofu, ui en volkorenfusilli
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: 00-bloem, bloem, ei en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, groene lasagne, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kalfsbout, kalfslende, maccheroni alla chitarra, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, fettuccine, gehakt, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, oranjebloesems, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: doperwt, langoustine, olijfolie, reginette, sjalot en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, pappardelle, passata, ui en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / wild
Ingrediënten: artisjok, boter, citroensap, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, provolone, scamorza, spaghettini, ui en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, extra vierge olijfolie, pecorino, prei, spaghetti en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, broodkruim, knoflook, olijfolie, sardienen, spaghetti en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, ei, gruyère, mozzarella en pennette
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem, aubergine, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, ei, eidooier, groentenbouillon, havermeel, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, trostomaat en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem, bloem, ei, inktzakjes, kappertjes, olijfolie en tonijn op olie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, bottarga, knoflook, olijfolie, spaghetti, venusschelp en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 359 recepten in dit boek