Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Fettuccine met witte truffel
- Ingrediënten:
- basilicum, ei, eidooier, parmezaanse kaas, rode chilipeper, room, tarwebloem t45, truffelolie en witte truffel
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, belegen kaas, boter, cannelloni, champignon, ei, eidooier, kalfsgehakt, kalfspoulet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, rauwe ham, rode chilipeper, room, runderbouillon, tarwebloem t45, tomatensaus, truffelolie, ui, varkensgehakt |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: