De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, gist, maïsmeel, olijfolie, suiker, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bouquet garni, gedroogde cannellinibonen, knoflook, olijfolie, salie en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte vermout, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rundermerg, saffraandraadjes, ui, vialone nano-rijst en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: bloem, boter, laurierblaadje, melk en nootmuskaat
Keuken: Italiaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, ei, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, verse basilicum, verse peterselie, witbroodkruim en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, piment, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, romatomaat, suiker en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eierdooier, griesmeel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en slagroom
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / deegwaren / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, ei, lange vingers, mascarpone, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, ciabatta, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, sint-jakobsschelp, tomaten uit blik, ui, venkelknol, verse peterselie, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, knoflook, landbrood, peper, pugliese, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: cacaopoeder, cognac, ei, hazelnoten, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: chocolade / ijs
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059