De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ditalini, doperwten, gedroogde borlottibonen, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, pancetta, parmezaanse kaas, pesto, reuzel, snijbonen, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse salieblaadjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, jonge spinazie, kippenbouillon, koksroom, lasagnevellen, ricotta en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kalfspoot, pancetta en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, inktzakjes, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, risottorijst, rode ui, visbouillon en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: cognac, ei, lange vingers, mascarpone, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge-olijfolie, gedroogde kikkererwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peperoncinovlokken, rozemarijn, schelpjesmacaroni, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bouquet garni, gedroogde cannellinibonen, knoflook, olijfolie, salie en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chilipoeder, citroen, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, sjalot, spaanse pepertjes, verse peterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: broccoli, citroensap, italiaanse worstjes, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, sjalot, spaanse peper en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: groente / worst
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: babyvenkels, boter, champignons, ei, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie en pugliese
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: eierdooier, espresso, melk, suiker en tia maria
Keuken: Italiaans
Soort: ijs
Ingrediënten: boter, droge marsala, droge witte wijn, kalfsoester, olijfolie, prosciutto en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: garnalenschalen, ui, verse peterselie, visgraten en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pizzadeeg en rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, parmezaanse kaas, tagliatelle, witte truffel en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenleverpaté en pugliese
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059