De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asperge, basilicum, bloem, boter, ei, ham, melk en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ditalini, doperwten, gedroogde borlottibonen, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, pancetta, parmezaanse kaas, pesto, reuzel, snijbonen, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse salieblaadjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vierge, pijnboompitten, ui, venkelknol, verse peterselie en verse sardines
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, peper, pompoen, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, peper, rood pepertje, verse ansjovis, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, inktzakjes, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, risottorijst, rode ui, visbouillon en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: bucatini, gedroogd cayennepepertje, guanciale, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten: boter, chilipoeder, citroen, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, sjalot, spaanse pepertjes, verse peterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: knoflook, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, verse basilicum, vleestomaat en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, knoflook, passata, pruimtomaat en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: artisjokhart, champignon, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pizzabodem, prosciutto, tomatensaus, verse basilicum en vleestomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: boter, droge marsala, droge witte wijn, kalfsoester, olijfolie, prosciutto en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Ingrediënten: bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, gist, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, pizzabodem, suiker, tomatensaus, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, ligurische olijven, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, pizzabodem, spinazie, tomatensaus, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gorgonzola, grove polenta, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, taleggio, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch / kaas
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059