C.L. Jones - De complete keuken van Italie

De complete keuken van Italie

Een boek van C.L. Jones

We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Italie

Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Carpaccio

Ingrediënten:
biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, carnarolirijst, gedroogde porcini, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paddestoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse peterselie en vialone nano-rijst

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Romeinse gnocchi

Ingrediënten:
boter, eierdooier, griesmeel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:

Cannoli

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Salade van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, romatomaat, suiker en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Florentijnse varkenslende

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pollo alla diavola

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, citroen, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, sjalot, spaanse pepertjes, verse peterselie en verse salieblaadjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:

Aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Gegrilde asperges

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
artisjokhart, champignon, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pizzabodem, prosciutto, tomatensaus, verse basilicum en vleestomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Spaghetti carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, eierdooier, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Suppli

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte / vegetarisch / frituur
Toon alle 106 recepten in dit boek