11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelamandelspijsappelarachideoliebasterdsuikerbloembruine basterdsuikercitroenraspdonkere melasseeigedroogde gistgehaktgekonfijte citroenschilgekonfijte sinaasappelschilgekonfijte vruchtengemalen zwarte pepergrove polentameelmelkolietarwebloem
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Bruin Brood

Ingrediënten:
basterdsuiker, droge gist, boter, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Bruin Brood

Ingrediënten:
basterdsuiker, droge gist, boter, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Rozijnenpompernikkel - raisin pumpernickel bread

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, cacaopoeder, donkere melasse, droge gist, grove polenta, moutsiroop, roggebloem, roggemeel, rozijnen, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Volkoren oliebollen

Ingrediënten:
amandelspijs, appel, arachideolie, bloem, ei, elstar appel, goudrenet, kardemom, poedersuiker, rietsuiker, roomboter, rozijnen, rum, gist, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / frituur / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen