Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Kipsaté met pindasaus
- Ingrediënten:
- gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus
- Keuken:
- Thais
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, gehakt, gember, ijsbergsla, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komkommer, koriander, korianderzaad, maïzena, marinade, olijfolie, paprika, peper, pindakaas, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, thaise vissaus, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken: