160 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbalsamicoazijnbasilicumbladpeterseliebloemeiextra vierge olijfoliegemberkerstomaatknoflookkorianderkurkumalente-uilimoenmuntolijfolieparmezaanse kaaspeterselierode uirozemarijnrucolatomaatuivenkelzaadyoghurtzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
babycourgette, bocconcini, citroen, extra vierge olijfolie, munt, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Koolsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, rode spaanse peper, ui en witte kool

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

3 zalige salades

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroen, groene pesto, knoflook, rode spaanse peper, rucola en tomaten

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Roerbakschotel met ribeye

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, citroen, gember, knoflook, koriander, limoen, paksoi, ribeye, rode spaanse peper, spruitbroccoli, sugarsnaps, szechuanpeper en zwarte bonensaus

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, knoflook, rode spaanse peper, sardines en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Echt lekkere vistagine

Ingrediënten:
ingemaakte citroen, kaneelstokje, koriander, mosselen, olijven, ras el hanout, rode spaanse peper, rode ui, saffraan, tomaat en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Krokante zalm

Ingrediënten:
citroen, lente-ui, puntpaprika's, rode spaanse peper, venkelzaad en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, citroen, kaneel, kappertjes, knoflook, passata, rode spaanse peper, spaghetti, tonijn in olie en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Wortelsalade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroen, gember, koriander, rode spaanse peper en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Komkommersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, komkommer, lente-ui, munt, rode spaanse peper en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Mosselen in bloody mary

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, citroen, knoflook, mierikswortel, mosselen, passata, port, rode spaanse peper, wodka en worcestersaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gevulde focaccia

Ingrediënten:
augurk, citroen, focaccia, kappertjes, kerstomaat, munt, olijven, paprika's uit pot, parmezaanse kaas, rode spaanse peper en zongedroogde tomaatjes op olie

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:

Zuid-Indiase curry met krab

Ingrediënten:
boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Kleverige kreeft als borrelhap

Ingrediënten:
citroen, gember, honing, knoflook, koriander, kreeften, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke crostini met krab

Ingrediënten:
bruin krabvlees, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, mayonaise, rode spaanse peper, venkeltopjes, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bloem, citroen, courgette, ei, komijn, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, witte peper en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pikante pangrattato-risotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Haal meer recepten op...