Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: appels, boter, olijfolie, salie, taleggio, varkenskotelet, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroen, doperwten, parmezaanse kaas en witte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appels, bloem, boter, broodkruim, citroen, cornichons, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, kruidnagels, moesappel, muskaatnoot, olijfolie, sinaasappel, suiker, varkensoesters, waterkers, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
1 notitie
Ingrediënten: boter, olijfolie, savooiekool, worcestershiresaus, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, citroen, forellen, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: allspice, bloem, boter, citroen, gedroogde gist, kaneel, nootmuskaat, sinaasappel, suiker, vanillestokje, volle melk en zonnebloemolie
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroen, kaneel, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, rode spaanse peper, rode ui, tomaat in blik, tonijn in blik, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: crème fraîche, gruyère, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, gember, knoflook, limoen, olijfolie, sesamolie, sesamzaad en sojasaus
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, peterselie, walnootolie, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: courgette, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, olijfolie, peterselie, rode-wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, aardbeienjam, boter, citroen, ei, fijne tafelsuiker, slagroom, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gnocchi, gorgonzola dolce, marjolein, parmezaanse kaas, slagroom, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets in olie, citroen, extra vierge olijfolie, paarse broccoli, rozemarijn, zalmfilets, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565