Jamie Oliver - Kook met Jamie

Kook met Jamie

wedden dat ik van jou een topkok kan maken!

Een boek van Jamie Oliver

We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Kook met Jamie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Kook met Jamie

Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pikante pangrattato-risotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de mond smeltende gestoofde schenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, chianti, gedroogde porcini, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zomerse tagliarini

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met appel, walnoot en gorgonzola

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie 1 notitie

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Chocoladetaart van Fifteen

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, pure chocolade, sinaasappel, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fusilli met worst voor echtekerels

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gestoomde mosselen met venkel en crème fraîche

Ingrediënten:
crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mosselen, tijm, venkelknol, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Recept uit Kook met Jamie:

Japanse dressing

Ingrediënten:
druivenpitolie, engelse mosterdpoeder, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Toon alle 160 recepten in dit boek