Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: babypreitjes, knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn en tijm
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appels, bloem, boter, broodkruim, citroen, cornichons, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, kruidnagels, moesappel, muskaatnoot, olijfolie, sinaasappel, suiker, varkensoesters, waterkers, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, bladpeterselie, boter, doorregen rookspek, handappels, olijfolie, rode kool, ui, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, olijfolie, tomaten, venkelknollen, venkelzaad, zalm, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, crème fraîche, ei, gedroogde zure kersen, noten, pure chocolade, sinaasappel en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappelen, boter, knoflook, lamsrack, laurierblaadjes, melk, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: amaretti, basisrecept voor risotto, boter, bouillon, gedroogde rode spaanse peper, kaneelstokje, mascarpone, muskaatkalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, amandelen, balsamicoazijn, meringue, frambozen, slagroom, suiker en vanillestokje
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, semolina en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, basilicum, citroensap, extra vierge olijfolie, mosselen, rode spaanse peper, spaghetti, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, boter, coquilles, knoflook, olijfolie, pancetta, tomaten, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladselderij, bloemige aardappelen, olijfolie, spekvet, tijm, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, munt, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gnocchi, gorgonzola dolce, marjolein, parmezaanse kaas, slagroom, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, dragon, griekse yoghurt, groene asperges, kervel, kip, marjolein, munt, nieuwe aardappels, olijfolie, oregano, peterselie, zeezout en zwarte peper
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, doperwtjes, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, lente-uitjes, little gem, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: basilicum, brood, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, langoustines, mayonaise, mosselen, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode mulfilet, saffraan, venkeltoppen, venusschelpen, witte wijn, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet, zeezout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565