Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: courgette, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, olijfolie, peterselie, rode-wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, ei, muskaatnoot, olijfolie, semolina, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, doperwtjes, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, lente-uitjes, little gem, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: aardpeer, balsamicoazijn, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, kervel, little gem, radicchio, rode ui, rookspek, zeezout en zwarte peper
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, chianti, gedroogde porcini, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, marjolein, venkelknollen, venkelzaad, zeebrasemfilets, zeezout, zongedroogde tomaten in olie en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, salsa verde, tijm, varkensbuik, venkelknol, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
1 notitie
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, ei, pure chocolade, sinaasappel, slagroom, suiker, volle melk en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mosselen, tijm, venkelknol, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
1 notitie
Ingrediënten: balsamicoazijn, bleekselderijhart, bloemige aardappelen, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, melk, rode spaanse peper, rozemarijn, rucola, kruiden, zeeduivelfilets, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: druivenpitolie, engelse mosterdpoeder, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, ui, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijn, rode pruimen, salie, sinaasappel, steranijs, tafelsuiker, tamme eend, ui, waterkers, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565