Terug naar Roland Persson.

Recepten van Roland Persson

Overzicht van de recepten

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Yakiniramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, gember, kippenvet, knoflook, noodles, nori, olie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en taugé

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tonkotsuramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, ei, knoflookpuree, mirin, noodles, sesamzaad, sojasaus en zwarte knoflookolie

Keuken:
Syrisch
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Kimchiramen

Ingrediënten:
bier, bosui, bouillon, buikspek, frituurolie, gember, gochugaru, gochujang, kimchi, knoflook, mirin, noodles, sesamzaad, sojasaus, suiker en taugé

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Misoramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, chiliolie, ei, gember, japanse ramen, mais, mirin, olie, rode miso, sojasaus, spinazie en witte miso

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shio Ramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, ei, gedroogde paddenstoelen, kippenvet, noodles, sojasaus en taugé

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shoyu Ramen

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, ei, kippenvet, mirin, noodles, rijstazijn, sojasaus en taugé

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Rundvleesramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sjalot en sojasaus

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Groene-Curry Ramen

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gefrituurde uitjes, gember, japanse sojasaus, kaffir-limoenblaadjes, kip, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kousenband, laoswortel, ramen noodles, rijstazijn, sesamolie, sjalot, thaise basilicum, thaise chilipeper, ui, vissaus en wortels

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Diner uit Ramen:

Misoramen

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kippenbouillon, miso, noedels, paksoi, peultjes, taugé en varkensbouillon

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shortrib Ramen

Ingrediënten:
bouillon, chinese zwarte azijn, citroen, gember, jalapeños, kaneelstokje, kruidnagels, mais, mizuna, olie, padrónpepers, shortribs, sojasaus, sojasaus van paddenstoelen, steranijs, suiker, szechuanpeper, venkelzaad en vijfkruidenchilipasta

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Knoflookramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chiliolie, ei, gefermenteerde chilibonenpasta, japanse ramen, kip, knoflook, koriander, olie, rijstazijn, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, taugé en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tantanmenramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chilibonenpasta, chiliolie, ei, gember, knoflook, noedels, paksoi, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, sojasaus, taugé en varkensgehakt

Keuken:
Japans