Liesbeth Thomas

We hebben 3 boeken van Liesbeth Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liesbeth Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Liesbeth Thomas

Recepten van Liesbeth Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje uit Koch!:

Mueslirepen

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, noten, honing, havermoutvlokken, lijnzaad, ontpitte dadels, sesamzaad, sultanarozijnen, tl geraspte citroenschil, kaneel, water, zaden en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoomde appelpuddinkjes

Ingrediënten:
appels, boter, citroenen, citroenrasp, eiwitten, boter, poedersuiker en gember

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Gort−cantharellenrisotto

Ingrediënten:
boter, cantharellen, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, parelgort, rode chilipeper, rode uien, verse tijmblaadjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Dronken mosselen in sekt

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, prei, selderijknol, sjalotjes, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
tomaat in blik, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Berlijnse zabaglione met ricciarelli

Ingrediënten:
citroensap, eieren, eiwit, gelatine, gemalen amandelen, poedersuiker, kaneelpoeder, bakpoeder, vanille-extract, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Cheesecake

Ingrediënten:
boter, citroen, eieren, boter, griesmeel, magere kwark, paneermeel, rozijnen, rum, bakpoeder en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bietenkoekjes met yoghurtdip

Ingrediënten:
bieslook, biet, ei, feta, griekse yoghurt, havermout, komijnpoeder, kurkuma, lente-uitjes, limoen, peper, sesamzaadjes, dille, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
augurk, eierdooiers, eieren, komkommer, lente-uitjes, limoensap, mosterd, peper, rode ui, vastkokende aardappelen, verse dille, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / lunch / bijgerecht uit Koch!:

Uienbrood

Ingrediënten:
eierdooier, gezouten boter, suiker, tarwebloem, zout, uien en gist

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Duitse raviolikussentjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, gezouten boter, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode uien, roomkaas, spekblokjes, knoflook en wilde spinazie

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Venkel & uien in witte wijn

Ingrediënten:
bosuitjes, citroen, jeneverbessen, olijfolie, peperkorrels, rode uien, suiker, rozemarijn, tijm, venkelknol, witte uien en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Sperziebonensalade met pistachenoten

Ingrediënten:
citroensap, druivensap, kerstomaat, lente-uitjes, olijfolie, peper, peterselie, pistachenootjes, sperziebonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Dillekwark

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dille, melk, komkommer, kwark, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Liesbeth Thomas