Natasja Oehlen

We hebben één boek van Natasja Oehlen waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Natasja Oehlen? Registreren is gratis!

Boeken van Natasja Oehlen

Recepten van Natasja Oehlen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht / basisrecept uit BioBudget:

Uienboter

Ingrediënten:
olijfolie, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Stamppot-bitterballen

Ingrediënten:
ei, mosterd, paneermeel, piccalilly en stamppot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Gekarameliseerde bietjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, tijm en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / nagerecht uit BioBudget:

Granola

Ingrediënten:
amandel, amarant, boekweit, cashewnoten, cranberries, gedroogd fruit, gojibessen, havermoutvlokken, hazelnoot, honing, kaneel, kokosrasp, lijnzaad, mulberries, nootmuskaat, olie, paranoot, pompoenpitten, pure chocolade, sesamzaad, speculaaskruiden, walnoten en zonnebloempitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Boerenkoolpesto

Ingrediënten:
boerenkool, gekonfijte knoflook, olijfolie, pecannoot, peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Atjar

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, peperkorrel, suiker, water, witte wijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Brandnetel- hondsdrafpesto

Ingrediënten:
brandneteltoppen, hazelnoten, hondsdraf, knoflook, olijfolie, peper, pistachenoten en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

raapstelenflapjes

Ingrediënten:
azijn, gerookte tofu, kappertjes, knoflook, meel, olijfolie, peper, raapstelen, salie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht / basisrecept uit BioBudget:

Gremolata

Ingrediënten:
citroen, knoflook en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Tricolore schillenchips

Ingrediënten:
aardappelschillen, grof zeezout, kruiden, kruidenzout, schil van biet en schil van winterwortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Pepita

Ingrediënten:
cayennepeper, kerrie, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder, pompoenpitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Kokospesto

Ingrediënten:
citroensap, groene chilipeper, knoflook, kokosroom, koriander, peper, pistachenoten, suiker en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Natasja Oehlen