Recept uit BioBudget:
We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals BioBudget, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wat betekent dat nou eigenlijk: biologisch? Bestaan er superfoods die wél betaalbaar zijn? En hoe kweek je zonder al te veel inspanning zelf groene vingers? Dit alles en nog veel meer vind je in dit propvolle boek. Met meer dan 80 budgetrecepten met biologische groenten in de hoofdrol!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Recepten uit BioBudget
Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Risotto met doperwten en mascarpone
- Ingrediënten:
- belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, bosui, doperwten, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, mascarpone, olijfolie, pecorino, peper, prei, ui, witte wijn en zout
- Soort:
- risotto / rijst / vegetarisch
Bijgerecht uit BioBudget:
Hummus - Op z’n Japans
- Ingrediënten:
- citroensap, kikkererwten, olijfolie, tahin, wasabi en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Gefrituurde varkenssnuit
- Ingrediënten:
- bouillon en varkenssnuit
- Soort:
- vlees
Bijgerecht uit BioBudget:
Hummus - Op z’n Hollands (oranje)
- Ingrediënten:
- citroensap, kikkererwten, oranje paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode peper en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Basisrecept uit BioBudget:
Pasta- of pizzasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfolie, suiker, tomaat en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Goedkope biefstuk
- Ingrediënten:
- biefstuk
- Soort:
- vlees
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas
- Ingrediënten:
- belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Bijgerecht uit BioBudget:
Croutons
- Ingrediënten:
- brood, knoflookpoeder, olijfolie, peper en zout
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Risotto met venkel en sinaasappel
- Ingrediënten:
- belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn
- Soort:
- risotto / rijst / vegetarisch
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Nieuwe aardappeltaartjes
- Ingrediënten:
- aardappel, bladerdeeg, ei, melk, peper, peterselie, room en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Gestoofde koeienwangen
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, koeienwang, runderbouillon en ui
- Soort:
- vlees
Bijgerecht uit BioBudget:
Hummus - Op z’n Noord-Afrikaans
- Ingrediënten:
- citroen, harissa, kikkererwten, knoflook en tahin
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Snijbietkoekjes met quinoa en feta, tuinbonenpuree met munt en appel- komkommersalade
- Ingrediënten:
- appel, bloem, citroen, ei, feta, komkommer, munt, olijfolie, peper, peterselie, quinoa, rode ui, snijbiet, tuinboon, witte wijnazijn en zout
- Soort:
- vegetarisch
Diner / nagerecht uit BioBudget:
Bladerdeegtaart met vanilleroom en appelcompote
- Ingrediënten:
- agavesiroop, bladerdeeg, citroen, gelatine, goudreinet, rietsuiker, slagroom en vanillepoeder
- Soort:
- vegetarisch
Bijgerecht uit BioBudget:
Hummus - Op z’n Grieks
- Ingrediënten:
- citroensap, feta, kaneel, kikkererwten, knoflook, peper, spinazie, tahin en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Salade van winterpostelein met geurig gebakken paddenstoelen en kruidige crème fraîche
- Ingrediënten:
- crème fraîche, kastanjechampignons, knoflook, munt, oesterzwam, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, tijm, winterpostelein en zout
- Soort:
- salade / vegetarisch
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop
- Ingrediënten:
- appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout
- Soort:
- vegetarisch
Basisrecept uit BioBudget:
Basilicum(stelen)olie
- Ingrediënten:
- basilicumstelen, olijfolie en peperkorrel
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Tempura van ui
- Ingrediënten:
- bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water
- Soort:
- vegetarisch