N. Zerouali

We hebben 2 boeken van N. Zerouali waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Zerouali? Registreren is gratis!

Boeken van N. Zerouali

Recepten van N. Zerouali

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Tortillitas de camarones

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bietensalade

Ingrediënten:
azijn, peper, rode biet, suiker, verse peterselie, zoete ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Tunesische salades - gemengd met ei

Ingrediënten:
azijn, ei, harissa, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Radijssalade

Ingrediënten:
gepekelde citroen, harissa, olijfolie, radijs en rettich

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Syrische koffie met rozen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gedroogde rozenblaadjes en gemberpoeder

Keuken:
Syrisch
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Jurgens groentetajine met artisjokken

Ingrediënten:
aardpeer, artisjok, boter, citroensap, doperwtjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, vastkokende nieuwe aardappel, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, visfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse wortelsalade

Ingrediënten:
azijn, knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Citroenaardappeltjes met koriander

Ingrediënten:
chilipeper, chilivlokken, citroenrasp, citroensap, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, sinaasappelrasp, verse koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Libanees
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht uit Arabia:

Ajo blanco met abrikozen

Ingrediënten:
amandelen, fruitige olijfolie, gedroogde abrikozen, knoflook, melk, oud witbrood, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Gegrilde kip met citroen en sumak

Ingrediënten:
boerenkip, citroen, eidooier, flatbread, ingelegde zure pepertjes, knoflook, mosterd, olijfolie, peper, sumak en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse wittekoolsalade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, verse koriander, vleestomaat, witte kool, zoete witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia 1 notitie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Ojja met merguezworstjes en venkel

Ingrediënten:
ei, harissa, karwijzaad, merguezworstjes, milde groene peper, olijfolie, tomatenpuree, venkelknol, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Gegrilde zoute visjes met gemarineerde sjalotten

Ingrediënten:
grof zeezout, lange sjalotten, laurierblad, peperkorrel, rougetjes, sardientjes, sinaasappelschil, verse ansjovis, verse visjes en wijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Sardinetosti´s met chermoula

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroen, frituurolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, verse koriander, verse sardientjes en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Arabia:

Komijnfriet

Ingrediënten:
frituurolie, komijnzaad, vastkokende aardappel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, chermoula, olijfolie, peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Arabia:

Saffraancake met abrikozencrème

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, ei, gewelde abrikozen, honing, patentbloem, saffraandraadjes, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Arabia:

Tortilla met paddenstoelen en koriander

Ingrediënten:
chorizo, ei, knoflook, paddenstoelen, verse koriander, zoete ui en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
tortilla / vlees / ei/omelet/frittata
Alle recepten van N. Zerouali