N. Zerouali

We hebben 2 boeken van N. Zerouali waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Zerouali? Registreren is gratis!

Boeken van N. Zerouali

Recepten van N. Zerouali

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Kikkererwtenpuree met migas

Ingrediënten:
arbequinas kleine olijven, kikkererwten, knoflook, olijfolie, oud brood, prei, taggiasca-olijven, ui, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bietensalade

Ingrediënten:
azijn, peper, rode biet, suiker, verse peterselie, zoete ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, chermoula, olijfolie, peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Arabia:

Saffraancake met abrikozencrème

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, ei, gewelde abrikozen, honing, patentbloem, saffraandraadjes, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Arabia:

Komijnfriet

Ingrediënten:
frituurolie, komijnzaad, vastkokende aardappel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Muhammara met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, granaatappelmelasse, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode spaanse peper, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Citroen uit het vuistje

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel en fruitige olijfolie

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Kruidige chorba Tunisia

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, harissa, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, lamsvlees, olijfolie, riso-pasta, tomatenpuree, ui, verse koriander, vogeltongpasta, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Fatma´s vingers

Ingrediënten:
citroenrasp, filodeegvellen, frituurolie, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, peper, tonijn op olie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Tritt met ras el hanoutkip

Ingrediënten:
aardpeer, kip, kippenbouillonblokje, knoflook, meiknol, nepsaffraan, olijfolie, pastinaak, peper, ras el hanout, rgraif-pannenkoek, ui, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Viskibbeh met citroen en sinaasappel

Ingrediënten:
citroenrasp, fijne bulgur, korianderzaad, olijfolie, peper, pijnboompitten, sinaasappelrasp, ui, verse koriander, visfilet en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Shawarmakruidenmengsel

Ingrediënten:
kaneel, kardemompeul, kruidnagel, pimentkorrels, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Arabia:

Geroosterde-auberginesalade meet tahini en granaatappel

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tahini, verse munt, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje uit Arabia:

Zoete couscous-´seffa´

Ingrediënten:
amandel, anijszaad, boter, fijne couscous, frituurolie, kaneel, sinaasappelrasp en tafelsuiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Arabia:

Barbars avocadosmoothie

Ingrediënten:
amandelen, avocado, citroensap, oranjebloesemhoning, ricotta en turkse yoghurt

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht uit Arabia:

Tomaat-wortelgazpacho

Ingrediënten:
citroenolie, groene olijven, sherryazijn, suiker, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Gerstesoep met arganolie en anijszaad

Ingrediënten:
anijszaad, arganolie, gerst, knoflook, olijfolie, peper, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Linguine met kikkererwten en ansjovis

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, kikkererwten, courgette, knoflook, linguine, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Sanders geitenstoof met saffraan en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, artisjok, bombarijst, droge witte wijn, fino sherry, geitenbout, gepekelde citroen, knoflook, laurier, olie, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, wortel, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rijst
Alle recepten van N. Zerouali