N. Zerouali

We hebben 2 boeken van N. Zerouali waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Zerouali? Registreren is gratis!

Boeken van N. Zerouali

Recepten van N. Zerouali

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Citroen uit het vuistje

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel en fruitige olijfolie

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Zriga

Ingrediënten:
eidooier, gecondenseerde melk, geraniumwater, maïzena en suiker

Keuken:
Tunesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bij de koffie uit Arabia:

Fadila´s dadelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, suiker, walnoten, dadel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Fattouche

Ingrediënten:
flatbread, frituurolie, granaatappelmelasse, kerstomaat, komkommer, lente-ui, olijfolie, sumak, verse dragon, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Lahm bi-´ajeen

Ingrediënten:
azijn, bloem, gezeefde tomaten, groene peper, knoflook, koriander, lamsgehakt, olijfolie, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Onze ras el-hanout

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, kaneel, kardemom, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, lavendel, paradijskorrels, piment, ras el hanout, rozemarijn, rozenblaadjes, steranijs, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Rode-uienchutney

Ingrediënten:
gepekelde citroen, rode ui, suiker en venkelzaad

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Gefrituurde aubergine met rozijnen en pul biber

Ingrediënten:
aubergine, chilivlokken, groene olijven, frituurolie, gele rozijnen, pijnboompitjes, wijnazijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Tunesische muntthee & koffie

Ingrediënten:
amandel, citroen, gunpowderthee, koffie, pijnboompitten, sinaasappelschil, suiker en verse munt

Keuken:
Tunesisch
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia 1 notitie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Ojja met merguezworstjes en venkel

Ingrediënten:
ei, harissa, karwijzaad, merguezworstjes, milde groene peper, olijfolie, tomatenpuree, venkelknol, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Kipstoof met kappertjes en mollica

Ingrediënten:
amandelen, citroen, kappertjes, kip, knoflook, landbrood, olijfolie, peper, tomaten uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Gegrilde zoute visjes met gemarineerde sjalotten

Ingrediënten:
grof zeezout, lange sjalotten, laurierblad, peperkorrel, rougetjes, sardientjes, sinaasappelschil, verse ansjovis, verse visjes en wijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bietensalade

Ingrediënten:
azijn, peper, rode biet, suiker, verse peterselie, zoete ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht uit Arabia:

Ajo blanco met abrikozen

Ingrediënten:
amandelen, fruitige olijfolie, gedroogde abrikozen, knoflook, melk, oud witbrood, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Tunesische salades - gemengd met ei

Ingrediënten:
azijn, ei, harissa, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Sardinetosti´s met chermoula

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroen, frituurolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, verse koriander, verse sardientjes en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Arabia:

Griesmeelbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, boerenboter, ei, groene olijven, griesmeel, melk, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Artisjokchips

Ingrediënten:
artisjok, fijne semolina, frituurolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Alle recepten van N. Zerouali