Jenny Linford

We hebben één boek van Jenny Linford waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Linford? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Linford

Recepten van Jenny Linford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaat, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Tomatensalsa’s

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, citroen, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, koriander, limoen, maïskolf, mango, paprikapoeder, rode chilipepers, rode ui, knoflook, tomaat, tomaten, versgemalen zwarte peper, vlees, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Bruschetta met kerstomaten

Ingrediënten:
baguette, balsamicoazijn, olijfolie, knoflook, tomaten, basilicum, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, boerenbrood, extra vergine olijfolie, paprika, kappertjes, tomaat, rode ui, rodewijnazijn, suiker, knoflook, zout, versgemalen zwarte peper en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-meloensalade met feta

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, extra vergine olijfolie, feta, galiameloen, gorgonzola, parmaham, stilton, tomaten, versgemalen zwarte peper en zaden

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Thaise gazpacho

Ingrediënten:
citroengras, gember, gehakt, kaffir-limoenblaadjes, komkommer, olijfolie, tomaat, rijstazijn, rode paprika, rode ui, knoflook, tomatensap, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Menemen

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, eieren, boter, gladde peterselie, groene paprika, lente-uitjes, olijfolie, tomatenpuree, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Kip cacciatore

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gehakt, gele paprika, kipdrumsticks, kippendijen, olijfolie, pancetta, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Romataartjes

Ingrediënten:
bloem, dragonblaadjes, eidooier, boter, romatomaat, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Pittige rode tomatenchutney

Ingrediënten:
gehakt, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagels, moesappels, tomaat, rode chilipeper, suiker, sultanarozijnen, knoflook, zout, uien, wittewijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Siciliaanse tomatenpesto

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatenblini’s

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, zout, tomatenpuree, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Groenetomaten-zuringsoep

Ingrediënten:
bouillon, boter, groene tomaten, sjalot, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten- fetamuffins

Ingrediënten:
boter, eieren, feta, gedroogde oregano, bakpoeder, zout, tomaten, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Polenta puttanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, gehakt, gladde peterselie, instantpolenta, kappertjes, olijfolie, knoflook, tomaten uit blik en versgemalen zwarte peper

Alle recepten van Jenny Linford