Annemieke Geerts-Chille

We hebben 2 boeken van Annemieke Geerts-Chille waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annemieke Geerts-Chille? Registreren is gratis!

Boeken van Annemieke Geerts-Chille

Recepten van Annemieke Geerts-Chille

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Barbecueratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gedroogde kruiden, marjolein, olijfolie extra vierge, rode paprika, rode uien, salie, bleekselderij, tijm en tomaten

Keuken:
Hollands
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zomerse tagliatelle met courgettesaus

Ingrediënten:
courgette, groentebouillon, kookroom, olijfolie, oude kaas, sojaroom, taggiasche olijven, tagliatelle, knoflook, uien en basilicum

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zeg ken jij de mosselsoep?

Ingrediënten:
laurier, boter, foelie, mosselen, preistengels, room, tijm, knoflook, uien, venkel en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Spitskool-appelstamppot

Ingrediënten:
boter, kerriepoeder, kruimige aardappelen, moesappels, olijfolie, oude kaas, slagersrookworst, spekjes, spitskool en uien

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zeewolf met pastinaaklinten

Ingrediënten:
droge witte wijn, boter, laurierblaadje, pastinaken, sjalotjes, slagroom, visbouillon, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Hollands maandkookboek:

Lentecrostini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabattabrood, gerookte makreel, honing, mayonaise, olijfolie, peer, port, radijsjes, rauwe ham, stokbrood en zoetzure augurk

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van Annemieke Geerts-Chille