Annelene van Eijndhoven

We hebben 4 boeken van Annelene van Eijndhoven waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annelene van Eijndhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Annelene van Eijndhoven

Recepten van Annelene van Eijndhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Kruidige syllabub

Ingrediënten:
anijszaad, citroen, cognac, djeroek poeroet, gemberwortel, kardemom, limoenrasp, medium dry sherry, serehpoeder, slagroom en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Limoenrijst met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroenmelisse, dessertrijst, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, limoen, melk, serehpoeder, suiker en zure room

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Theegelei

Ingrediënten:
earlgreythee, geleisuiker, sinaasappel, vruchtensap en vruchtenthee

Soort:
schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Japanse runderreepjes met sesam en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, eiermie, japanse rijstwijn, japanse sojasaus, medium sherry, mierikswortel, rosbief, sesamolie, sesamzaad, wasabi en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Aubergine in yoghurtsaus

Ingrediënten:
aubergine, biogarde roer, djinten, gemalen komijn, mosterdpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, suiker, volle yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Minipasteitjes met pittige garnaaltjes

Ingrediënten:
hollandse garnalen, koffieroom, minipasteibakjes, peper, verse bieslook en verse roomkaas met mierikswortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / drinken uit Ingrediënten:

Theegranita

Ingrediënten:
citroen, likeur, suiker en woudvruchtenthee

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Picknick / lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse sandwich

Ingrediënten:
aubergine, fromage frais, italiaanse bollen, peper, slablad, verse peterselie, roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zalm met een oosterse sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bosui, boter, djeroek poeroet, droge witte wijn, limoenschil, sambal oelek, sinaasappelsap, sojasaus, ui, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
stomen / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Curry met eieren

Ingrediënten:
aardappel, currypasta, ei, gemalen kardemom, gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeulen, knoflook, koenjit, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, olie, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Rendang

Ingrediënten:
gemberpoeder, djeroek poeroet, gemberpoeder, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, laospoeder, limoenschil, magere runderlappen, olie, salamblad, sambal oelek, serehpoeder, serehstengel, suiker, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kabeljauw met pittige courgette-tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, courgette, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, tijm, ui, vleestomaat, witte wijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pikante vissoep met zeewolf en schaaldieren

Ingrediënten:
gamba, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, sliptongfilet, tabasco, tomatenpuree, tongfilet, ui, venkel, visbouillontablet, wortel, zeewolf en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Eendenborst met appel en rijst

Ingrediënten:
appelsap, appelstroop, blanke rozijnen, eendenborstfilet, kookappel, wilde rijst, witte rijst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / boter en olie
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, knoflookpuree, peper, trostomaat, verse basilicum, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Annelene van Eijndhoven