Annelene van Eijndhoven

We hebben 4 boeken van Annelene van Eijndhoven waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annelene van Eijndhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Annelene van Eijndhoven

Recepten van Annelene van Eijndhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
milde olijfolie, oregano, suiker, tomaat, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Wortelsoep met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, geconcentreerd sinaasappelsap, groentebouillon, peper, room, ui, verse bieslook, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Lasagne met ratatouille

Ingrediënten:
belegen kaas, feta, lasagnevellen, olie, peper, provençaalse kruiden, ratatouillegroente, tomaat, tonijn in blik, witte saus en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Lenterolletjes met korianderdressing

Ingrediënten:
bamigroenten, fillobladerdeeg, frituurolie, frituurvet, maïskiemolie, mosterd, peper, rode thaise currypasta, varkensreepjes, verse koriander, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Yorkshirepudding

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittige Quinoa 'risotto'

Ingrediënten:
bleekselderij, italiaanse kruiden, knoflook, kruidenbouillon, minimaiskolfjes, olie, quinoa, tabasco, tomaat, ui, verse basilicum, winterwortel en zachte geitenkaas

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Eend met bamboe en peultjes

Ingrediënten:
anijsster, appel, bamboescheuten, bosui, eendenborstfilet, gemberwortel, granny smith, kaneelpoeder, medium dry sherry, olie, peper, peultjes, rijstwijn, sichuanpeper en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Zuurkool

Ingrediënten:
boter en wijnzuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Crostini verdura

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, ciabatta, olijfolie, rucola, trostomaat en verse geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Auberginesandwich

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde tomaat op olie, mozzarella, olijfolie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gepofte knoflook

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie en tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje uit Ingrediënten:

Karamelbrokken met noten

Ingrediënten:
boter, butterscotch-schenkstroop, honing, noten, rietsuiker, slagroom, suiker en toffee-stroop

Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Romige bananensoep met gember

Ingrediënten:
ananassap, gemberbolletjes op siroop, kerriepoeder, kippenbouillon, limoensap, overrijpe banaan, slagroom, tabasco, verse koriander en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Japanse tartaarburgers

Ingrediënten:
alfalfa, hamburgerbroodjes, mierikswortel, olie, rundertartaar, sesamolie, sesamzaad, shiitake, slablad, sojasaus, tomaat, ui en wasabi

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tagliatelle met boter en verse kruiden

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, parmezaanse kaas, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gemarineerde american ribeye

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, groene tabasco, ribeye, tomatenketchup en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Alle recepten van Annelene van Eijndhoven