Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pindadressing met gember

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gembersiroop, maïsolie, pinda, sambal brandal en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zalmfilet met dragondressing

Ingrediënten:
mayonaise, roze peperkorrels, sesamolie, sherry, sinaasappelsap, sojasaus, verse dragon, peper, witte sesamzaadjes, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ingrediënten:

risotto alla milanese

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, peper, vleesfond en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Thaise chilipasta

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, nam pla, rietsuiker, rijstazijn, rode peper, thaise vissaus, verse koriander, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Panna cotta met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, frambozen, rode bessen, slagroom, vanillestokje en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Knoflookdip

Ingrediënten:
brood, knoflook, mayonaise, rauwkost, verse peterselie, roomkaas en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Limoenrijst met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroenmelisse, dessertrijst, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, limoen, melk, serehpoeder, suiker en zure room

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Peren in karamelsiroop

Ingrediënten:
amandellikeur, amaretto, citroensap, kaneelpoeder, peer, schenkstroop en suiker

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Chocoladebonbons

Ingrediënten:
amandellikeur, bittere chocolade, boter, chocolade-mokkaboontjes en sterke koffie

Soort:
snoep / bonbons / chocolade
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zalm met een oosterse sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bosui, boter, djeroek poeroet, droge witte wijn, limoenschil, sambal oelek, sinaasappelsap, sojasaus, ui, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
stomen / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Perzikenijs met chocolade en noten

Ingrediënten:
amandellikeur, citroensap, fijne tafelsuiker, melkchocolade met hazelnoten, perzik, slagroom en vanillesuiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Bami goreng met vis

Ingrediënten:
bloem, borrelkroepoek, courgette, garnalen, kabeljauw, kruidenmix voor bami, limoensap, mie, olie, peper, prei, roodbaarsfilet, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Moksimarinade

Ingrediënten:
cayennepeper, ketjap, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paprikapoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Picknick / lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse sandwich

Ingrediënten:
aubergine, fromage frais, italiaanse bollen, peper, slablad, verse peterselie, roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Wortelsoep met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, geconcentreerd sinaasappelsap, groentebouillon, peper, room, ui, verse bieslook, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 366 recepten in dit boek