Eric Van den Hende

We hebben één boek van Eric Van den Hende waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eric Van den Hende? Registreren is gratis!

Boeken van Eric Van den Hende

Recepten van Eric Van den Hende

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Biscuitgebakjes met confituur

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eieren, kristalsuiker, pistaches en rode vruchten

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Bokkenpootjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, broyage, chocolade, eiwitten, kristalsuiker, likeur, marsepein en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Koude kaasmokken

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, gemalen kaas, maanzaad, parmezaanse kaas, rode pesto en sesamzaad

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tompoezen

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bladerdeeg en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Carré confituur

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, afdekgelei, bladerdeeg en ei

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met ingebakken chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladedruppels, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Sinaasbavarois

Ingrediënten:
citroen, gelatineblaadjes, kristalsuiker, sinaasappels en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met chocoladejasje

Ingrediënten:
bloem, boter, chocolade, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Walnotenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, havermout, kaneelpoeder, lichtbruine suiker, maagzout, tagatesse, vanille-essence, volkorenbloem, walnoten en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Antwerpse handjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, ei, eierdooier, kristalsuiker, vanille-essence en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Groentetaarten (quiches)

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Ganache

Ingrediënten:
boter, pure chocolade en room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Mattentaarten

Ingrediënten:
amandelpoeder, bladerdeeg, ei, eierdooiers, eiwitten, griessuiker, karnemelk en melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Frambozenbavarois

Ingrediënten:
frambozen, frambozenpuree, gelatineblaadjes, slagroom en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Tijgerpistolets

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, gist, kristalsuiker, rijstgriesmeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Champagnemousse

Ingrediënten:
champagne, citroensap, eierdooiers, gelatineblaadjes, kristalsuiker en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / schuim/mousse/gelei / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Pruimenconfituur

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, gedroogde pruimen, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Biscuit (warme methode)

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren en fijne suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gekonfijt fruit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Alle recepten van Eric Van den Hende