Eric Van den Hende

We hebben één boek van Eric Van den Hende waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eric Van den Hende? Registreren is gratis!

Boeken van Eric Van den Hende

Recepten van Eric Van den Hende

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Anglaises

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, banketbakkersroom en bladerdeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Jockey-fruittaart

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bladerdeeg, bloemsuiker, ei, seizoensfruit en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Linzertaartjes

Ingrediënten:
alkali, amandelpoeder, appelmoes, bloem, boter, donkerbruine suiker, eieren, kaneel, kristalsuiker, maagzout en pruimenmoes

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Biscuit (warme methode)

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren en fijne suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Aardbeienmousse

Ingrediënten:
aardbeien, bloemsuiker, citroen, gelatineblaadjes, gepofte rijst, slagroom en witte chocolade

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / schuim/mousse/gelei / fruit / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Spiegeltjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, bloem, broyage, eiwitten, frangipane, kristalsuiker en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Schildpadjes

Ingrediënten:
bloem, boterroom, chocolade, eieren, fijne suiker, gele voedingskleurstof, koffie, marsepein en suikersiroop

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Sandwiches

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, kristalsuiker, vetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
appels, bladerdeeg, boter, ei, kaneelijs, kaneelpoeder, kristalsuiker, munt en rozijnen

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Marmercake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, kristalsuiker, sinaasappel en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Hagelslagvlechten (chocoladehagelstol)

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, boter, broyage, chocoladehagelslag, citroenrasp, eierdooier, eieren, gist, kristalsuiker, melk, suikerglazuur en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Crème brûlée

Ingrediënten:
eierdooiers, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Boterroom

Ingrediënten:
boter en crème anglaise

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Sinaasbavarois

Ingrediënten:
citroen, gelatineblaadjes, kristalsuiker, sinaasappels en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Kletskoppen

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, kaneelpoeder, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Frambozenbavarois

Ingrediënten:
frambozen, frambozenpuree, gelatineblaadjes, slagroom en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Prentspeculaas

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere kandijsuiker, kaneel, lichte kandijsuiker, maagzout, speculaaskruiden, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Bruin brood

Ingrediënten:
boter, gist, kristalsuiker, reuzel, tarwemeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Chocolademousse

Ingrediënten:
bloemsuiker, eierdooiers, gelatineblaadjes, pure chocolade, slagroom en suikersiroop

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / schuim/mousse/gelei / zoet / chocolade
Alle recepten van Eric Van den Hende