Albert Kooy

We hebben 9 boeken van Albert Kooy waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Albert Kooy? Registreren is gratis!

Boeken van Albert Kooy

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Albert Kooy

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bonitovlokken, dashi, eidooier, ijswater, kombu, mirin, rettich, reuzengarnaal, rode paprika, sake, sojasaus en sperziebonen

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookt spek, kippenbouillon, mosterd, olijfolie, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Stamppotkroketjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, andijvie, bieslook, bloem, broodkruim, dadel, ei, mosterd, rookworst, spekjes, ui, winterwortel en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bruine bonensoep

Ingrediënten:
boter, bruine bonen, gerookt spek, knolselderij, kruidnagel, laurier, room, ui, varkensbouillon en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Stokvispoffertjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, melk, bladpeterselie, stokvis en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Garnalencoctail

Ingrediënten:
appel, bieslook, bloem, eiwit, gembersiroop, hollandse garnaal, kippenbouillon, paneermeel, sojasaus, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Albert Kooy