Rauwkost van meiknolletjes met Zeeuwse kreeft, zeekraal en artisjok
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 154 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- artisjok
- boter
- gember
- gerookt spek
- halfzoete wijn
- kipkarkassen
- knoflook
- meiknol
- olijfolie
- peterselie
- rietsuiker
- risottorijst
- sinaasappel
- sjalot
- tomatenpuree
- ui
- witte wijn
- witte wijnazijn
- wortel
- zeekraal
- zeeuwse kreeft
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.