Karl Bruninx

We hebben 9 boeken van Karl Bruninx waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Karl Bruninx? Registreren is gratis!

Boeken van Karl Bruninx

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Karl Bruninx

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met vijf parfums

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, gember, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Toast met scampi

Ingrediënten:
eiwit, gember, komkommer, peper, scampi, varkensvet, waterkastanje, witbrood, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Gelakte eend gevuld met groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, donkere sojasaus, eend, ei, eierdooier, gember, hoisinsaus, honing, prei, rijstazijn, sluimererwten, vijfkruidenpoeder, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sinaasappelen gevuld met eend

Ingrediënten:
eendenborst, groene paprika, honing, rijstazijn, rode paprika, sinaasappel, sinaasappelsap, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:

Sesamtaart

Ingrediënten:
gekonfijte sinaasappel, kristalsuiker, rijstebloem, sesamzaad, varkensvet en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Pekingeend met chinese pannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, eend, gember, hoisinsaus, honing, komkommer, prei, rijstazijn, sesamolie, vijfkruidenpoeder, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Lamscarre

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, knoflook, lamscarre, peper, rijstwijn, rode paprika, ui, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft gestoomd met zwarte sojabonen

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, gember, knoflook, kreeft, maïsolie, rijstazijn, rijstwijn, suiker, witte peper, zout en zwarte sojabonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Karl Bruninx