We hebben 59 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wokken met Ming , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In de restaurants van Ming Dynasty in Brussel,Leuven,Keerbergen en Barcelona neemt de wok een centrale plaats in. De wok is dan ook het meest onmisbare kookgerei in de oosterse keuken. Het is een universele pan waarin je kunt bakken, braden, stoven, stomen,f rituren en zelfs roken. Bovendien is wokken een erg gezonde manier om voedsel te bereiden. Er is weinig vet nodig en door de hoge temperatuur en de snelle bereiding behouden de gebruikte ingrediënten de maximale smaak en voedingswaarde. Peh-Fo Pak ,die de verfijnde gerechten van Ming Dynasty heeft ontwikkeld, geeft in dit boek een 60-tal van zijn wokrecepten prijs. Alle gerechten vallen op door hun bijzondere combinatie van smaken, geuren en kleuren en hun oogstrelende hedendaagse presentatie.Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk alle bereidingen zijn en vooral van de geringe kooktijd die ze vragen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wokken met Ming
Een greep uit de 59 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, knoflook, mango, scampi, sesamzaad, sojaolie, suiker, ui en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eiwit, gember, komkommer, peper, scampi, varkensvet, waterkastanje, witbrood, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chinese champignons, gember, kippenbout, lotusblad, olie, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, witte rijst, wortel en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappelzetmeel, gember, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sint-jakobsschelp, spinazie en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipeper, gember, knoflook, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sint-jakobsschelp, sluimererwten, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: babymais, chilipeper, chinese champignons, chinese kool, donkere sojasaus, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, sesamolie, sluimererwten, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
1 notitie
Ingrediënten: boomoortjes, bosui, chilipeper, ei, kippenbouillon, kippenbout, olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, witte peper, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: doradefilet, eiwit, gedroogde chilipeper, groene asperge, kippenbouillon, peper, scampi, sesamolie, sint-jakobsschelp, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bamboeblad, bananenblad, chilipeper, donkere sojasaus, kipfilet, rijstwijn, satepasta, suiker, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, gember, knoflook, kreeft, maïsolie, rijstazijn, rijstwijn, suiker, witte peper, zout en zwarte sojabonen
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: buikspek, eiwit, gedroogde sint-jakobsschelpen, gember, peper, rijstwijn, scampi, waterkastanje, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chilipeper, chinese champignons, gember, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, tongfilet, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appel, bakpoeder, bloem, eiwit, sesamzaad, suiker en water
Keuken: Chinees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bosui, gember, peper, rijstbloem, rijstwijn, spinazie, varkensspek, water en zout
Keuken: Chinees
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vlees / pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bloem, bosui, chinese champignons, donkere sojasaus, eend, ei, eierdooier, gember, hoisinsaus, honing, prei, rijstazijn, sluimererwten, vijfkruidenpoeder, water, wortel, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wortel, zeebaars, zetmeel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 59 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789020951141
ISBN10
9020951149