Mark Bittman

We hebben 3 boeken van Mark Bittman waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mark Bittman? Registreren is gratis!

Boeken van Mark Bittman

Recepten van Mark Bittman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Chipotle-kersensalsa

Ingrediënten:
chilivlokken, chipotlepeper in adobosaus, gele paprika, groene paprika, jalapeños, kersen, koriander, limoensap, olijfolie, papaja, peper, rode paprika, rode ui, thaise pepers en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatillosalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

10 smaakmakers voor opgebakken bonen (refried beans)

Ingrediënten:
cheddar, chihuahuakaas, chilipeper, gemberwortel, ingelegde chilipeper, knoflook, koriander, lente ui, monterey jack kaas, queso fresco, tomaat, ui, witte rijst, zilvervliesrijst en zwarte olijf

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwarte bonen en chilipepers met sinaasappelsap

Ingrediënten:
chilipeper, chilipoeder, droge rode wijn, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprika, peper, peterselie, pintobonen, sinaasappel, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 lekkere toevoegingen voor gebakken rijst

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bloemkool, broccoli, chilipasta, chilipeper, courgette, ei, groenten, hoisinsaus, kerriepoeder, ketchup, komkommer, lente ui, mais, nori-shake, paprika, pompoen, seitan, sesamzaad, tempé, thaise basilicum, tofu, tomaten en ui

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van gegrilde zoete aardappel met Vinaigrette van rode pepers

Ingrediënten:
gemalen komijnzaad, habaneropeper, jalapeñopeper, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, rode paprika, rode wijnazijn, rozijnen, serrano chilipeper, sherry-azijn, sinaasappelzest, thaise chilipeper, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili con tempé

Ingrediënten:
bruine bonen, chilipeper, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, neutrale olie, oregano, peper, pintobonen, sojabonen, tempé, tempeh, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse rijst met groente

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, peultjes, rijst, rode paprika, sperziebonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse linzensoep met zuring of spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, puy-linzen, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Omelet met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met chili

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, chipotle in adobosaus, gedroogde chilipeper, hazelnoten, pecannoten, pinda's en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Peulvruchten met paddenstoelen

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, eekhoorntjesbrood, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, peper, pintobonen, salie, sojabonen, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Alle recepten van Mark Bittman