Mark Bittman

We hebben 3 boeken van Mark Bittman waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mark Bittman? Registreren is gratis!

Boeken van Mark Bittman

Recepten van Mark Bittman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Perzik-meloen-tomatensalsa

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, gele paprika, groene paprika, jalapeños, kanteloepmeloen, limoensap, munt, olijfolie, papaja, peper, perzik, rode paprika, rode ui, thaise pepers, tomaat en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met waterkastanjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, ui, waterkastanjes en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

.

Ingrediënten:
chilipoeder, droge rode wijn, knoflook, peper, rijstazijn, tomatenketchup, ui, water, wijnazijn, worcestersaus en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mo Po-edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, lente ui, neutrale olie, silken tofu, sojasaus, suiker, tofu, wittewijnazijn en zijdentofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse kaassalsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, komkommer, koriander, limoensap, peper, queso fresco, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinazie met verse kaas en yoghurt

Ingrediënten:
bloem, feta, garam masala, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, mozzarella, olijfolie, spinazie, verse kaas, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpe gesauteerde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chilipasta, chilipeper, chilipoeder, kappertjes, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Onverpakte tamales met peper-kaasvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, koriander, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, peper, peterselie, poblano chilipeper, rode ui, salsa, suiker, tomatensaus en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van tuinbonen met munt en asperge

Ingrediënten:
asperge, citroensap, citroenzest, edamamebonen, limabonen, munt, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelzest, suiker, tuinboon, tuinbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Daikonpuree

Ingrediënten:
daikon, donkere sesamolie, kookvocht van daikon, nori-shake en sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Havervlokkenkruimellaagje

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, boter, citroensap, grove havervlokken, kaneel, maisstroop, pecannoot, volkorenmeel en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Alle recepten van Mark Bittman