Mark Bittman

We hebben 3 boeken van Mark Bittman waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mark Bittman? Registreren is gratis!

Boeken van Mark Bittman

Recepten van Mark Bittman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige paella met tuinbonen

Ingrediënten:
edamamebonen, gerookt-paprikapoeder, groentebouillon, limabonen, olijfolie, paellarijst, peper, peterselie, rondkorrelrijst, saffraan, tuinboon, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Chinese gemarineerde selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, chili-olie, ciderazijn, donkere sesamolie, knoflook, rijstazijn, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde aardappel

Ingrediënten:
olijfolie, wasachtige aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoen, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie, muntpuree en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met geitenkaas

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, geitenkaas, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Champignonsalade

Ingrediënten:
basilicum, champignons, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Crostini

Ingrediënten:
brood, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Worsestersaus zonder ansjovis

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, chinese zwarte azijn, ingemaakte abrikozen, kombu, kruidnagels, melassestroop, peperkorrel, sojasaus, tamarindepasta, zeewier en zoethout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige kokosbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, kokos, kokosmelk, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Amerikaanse pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflook, pinda, room, sjalot en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Maisbeignets met gember-lente-uisaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, gember-lente-uisaus, maïskorrels, maïsmeel, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottanoedels met gierst

Ingrediënten:
basilicum, ei, rode paprika, gierst, melk, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pintobonen in enchiladastijl

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, chihuahuakaas, chilibonen, koriander, monterey jack kaas, olijfolie, peper, pintobonen, queso fresco, salsa, tomatillosalsa, tortillachips, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kasja met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, champignon, groentebouillon, kasja, kastanjechampignon, neutrale olie, paddenstoelen, peper, portobello, shiitake, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Vanille-limoencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fijn maïsmeel, limoenschil, ongezouten roomboter, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tortillasoep

Ingrediënten:
arachideolie, avocado, druivenpitolie, gedroogde anchopeper, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, maïsolie, monterey jack kaas, oregano, poblano chilipeper, queso fresco, radijs, stevige tofu, tomaat, tomaat uit blik, tortilla's, ui, welriekende ganzenvoet, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische vichyssoise

Ingrediënten:
aardappel, avocado, bieslook, boter, groentebouillon, olijfolie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van Mark Bittman