B. Johnson

We hebben 5 boeken van B. Johnson waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Johnson? Registreren is gratis!

Boeken van B. Johnson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van B. Johnson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Kruidige, gebakken mie

Ingrediënten:
citroensap, ei, eiermie, garnaal, gele basterdsuiker, kipfilet, knoflook, lente ui, pinda, rode peper, taugé, thaise vissaus, varkenshaas en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mee krob

Ingrediënten:
chilivlokken, ei, groentebouillon, knoflook, knoflook, lente ui, limoen, mihoen, palmsuiker, rode peper, sjalot, sojasaus, tahoe en taugé

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise mie met chinees bieslook

Ingrediënten:
gember, groene peper, knoflook, knoflookbieslook, pinda, quorn, rijstmie, sojasaus, tahoe, taugé, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Bihoensoep

Ingrediënten:
bihoen, knoflook, komkommer, lelieknoppen, palmsuiker, shiitake, sojasaus, tahoe, verse koriander en witte kool

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Chow mein speciaal

Ingrediënten:
eiermie, gember, kipfilet, knoflook, knoflookbieslook, lap cheong, lente ui, oestersaus, rode peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, taugé, tijgergarnalen, verse koriander en worst

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gestoomde vis met chilisaus

Ingrediënten:
bananenblad, citroengras, gember, knoflook, lente ui, limoen, limoensap, rijstwijn, rode peper, suiker, thaise vissaus en zeebaars

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Miesoep uit Chiang Mai

Ingrediënten:
eiermie, kippenbouillon, kippendij, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, lente ui, limoen, mosterdblad, rode pepers, sjalot, sojasaus, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Maïs- en cashewnotencurry

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, cashewnoten, citroengras, kaffir-limoenblaadjes, lente ui, mais, palmsuiker, sjalot, sojasaus, thaise rode currypasta, thaise vissaus, tomaatblokjes en tomatenketchup

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Voetzoekers

Ingrediënten:
eiermie, gamba, rode currypasta, thaise vissaus en wontonvel

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Ruitjes van kokosroom

Ingrediënten:
frambozen, jasmijnrijst, kokosmelk, slankroom, tafelsuiker, verse munt en zwarte bessen

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / zoet / rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Watermeloenijs

Ingrediënten:
kaffir-limoenblaadjes, suiker en watermeloen

Keuken:
Thais
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zeevruchtencurry met kokosmelk

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gember, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, koriander, korianderstelen, lente ui, limoensap, pijlinktvis, thaise vissaus, tijgergarnalen en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Kipcurry met rijst

Ingrediënten:
garam masala, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, knoflook en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
curry / rijst
Alle recepten van B. Johnson