Malu Simões

We hebben 3 boeken van Malu Simões waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Malu Simões? Registreren is gratis!

Boeken van Malu Simões

Recepten van Malu Simões

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Biscotti alla panna

Ingrediënten:
boter, cacao, ei, fijne tafelsuiker, poedersuiker, room en vanille extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Coxinhas encantadas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, tijm en ui

Keuken:
Braziliaans / Italiaans
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Porri al montasio

Ingrediënten:
00-meel, bloem, boter, cheddar, extra vergine olijfolie, gist, melk, montasio-kaas, plantaardige olie en prei

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Rullo di spinaci e ricotta

Ingrediënten:
00-meel, boter, ei, parmezaanse kaas, ricotta, room en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Guacamole alla montali

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, cannellinibonen, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, maïskorrels, rode paprika, sjalot, tabasco en tomaat

Keuken:
Mexicaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Budino al cocco con salsa di prugne

Ingrediënten:
citroen, fijne tafelsuiker, gedroogde pruim, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, room, sojamelk, sojaroom en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini di zucchine

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Torta sacher

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, bakpoeder, bloem, cacao, ei, fijne tafelsuiker, pure chocolade, room, vanillemerg en zonnebloemolie

Keuken:
Oostenrijks / Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Caffé brulée

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, oploskoffie, poedersuiker, rietsuiker, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Strudel di zucchine

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, ricotta, room en taleggio

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Polenta taragna

Ingrediënten:
balsamicoglaze, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, ghee, knoflook, melk, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, polenta, tahin, tuinboon, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Salade met maïs en appel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, granny smith, maïskolf, rode wijnazijn, sjalot en tabasco

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Spiedini primavera

Ingrediënten:
ananas, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, broodkruim, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, rode paprika, roodlof, seitan, selderijblad, sinaasappel, sjalot, voorjaarsgroenten, witlof, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Involtini di melanzane

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, basilicum, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, knoflook, mozzarella en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi di patate

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, boter, druiven, durum tarwemeel, ei, grano duro meel, nootmuskaat, poedersuiker en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Malu Simões