Niki Segnit

We hebben 5 boeken van Niki Segnit waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Niki Segnit? Registreren is gratis!

Boeken van Niki Segnit

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Niki Segnit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelkoekjes met anijs

Ingrediënten:
amandelessence, amandelpoeder, anijszaad, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Siciliaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met zwarte bessen

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, boter, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, room en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Artisjokkenpastei met doperwten

Ingrediënten:
artisjokbodems, bloem, boter, doperwten, eidooier, kruimeldeeg, parmezaanse kaas en pecorino

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon / vegetarisch / pastei
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gado-gadosaus

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, chilipeper, gebakken uitjes, ei, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, kroepoek, lente-ui, limoensap, palmsuiker, pinda’s, sjalot, sojasaus, sperziebonen, taugé, tofu en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Saltibarsciai

Ingrediënten:
bieslook, dille, ei, aardappel, biet, karnemelk, kefirkaas, komkommer, water en zure room

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, broccoli, kappertjes, krenten, olijfolie, peper, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Tonijn met veel knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn, ui, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gestoofde patrijs met peer

Ingrediënten:
boter, gare kastanjes, kippenbouillon, knoflook, olie, patrijzen, peper, peren, rookspek, sjalotten en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Zoete couscous met peren en kaneel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine suiker, couscous, gedroogde peren, kaneel, oranjebloesemwater en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Niki Segnit