Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Tijm-ijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, slagroom, tijm en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Wildepaddenstoelensoep

Ingrediënten:
aardappel, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, olijfolie, peper, ui, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Coco quemado

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, kaneelstokje, kokosmelk, kruidnagel, slagroom en water

Keuken:
Cubaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Bakewelltaart

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, amandelschaafsel, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozenjam en zoet deeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Schotse eieren

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, paneermeel, varkensschouder en zuurkoolspek

Keuken:
Schots
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Castagnaccio

Ingrediënten:
kastanjemeel, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Poulet à la Clamart

Ingrediënten:
bindsla, boter, doperwten, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, peterselie, rookspek, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Snack of tussendoortje uit De Smaakbijbel:

Olijven met korianderzaad

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde oregano, groene olijven, knoflook, korianderzaad, olijfolie en peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Som tam

Ingrediënten:
granny-smithappels, kerstomaat, limoensap, pinda’s en slasaus van limoen en ansjovis

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Cheesecake met kaneel en grapefruit

Ingrediënten:
biscuitjes, boter, gelatine, grapefruitrasp, grapefruitsap, grapefruitvruchtvlees, honing, kaneel, mascarpone en poedersuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 168 recepten in dit boek