Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, broccoli, kappertjes, krenten, olijfolie, peper, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Drinken / cocktails uit De Smaakbijbel:

Eggnog

Ingrediënten:
cognac, eidooier, ijs, marsala, melk, nootmuskaat en rum

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Vijgenmat met hazelnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, hazelnootmeel, taartbodem, vanille-extract en vijgen

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Zoete couscous met peren en kaneel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine suiker, couscous, gedroogde peren, kaneel, oranjebloesemwater en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kruidige varkensknoedels met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, eiernoedels, kippenbouillon, knoflook, lichtbruine suiker, rode chilipepers, sesamolie, sojasaus, varkensgehakt en zoute pinda’s

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Herfstpanzanella

Ingrediënten:
ciabatta, cranberries, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rookspek, spruitjes, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met bramen

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, amandel, lichtbruine basterdsuiker en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Buffalo chicken salad

Ingrediënten:
arachideolie, bindsla, blauwschimmelkaas, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kipfilet, knoflook, mayonaise, peper, peterselie, pikante saus, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Toon alle 168 recepten in dit boek