Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Appelijs met koriander

Ingrediënten:
citroensap, gemalen korianderzaad, lavendelgelei, slagroom, suiker en zure appel

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Tonijn met veel knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn, ui, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Poulet à la Clamart

Ingrediënten:
bindsla, boter, doperwten, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, peterselie, rookspek, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Caldo verde

Ingrediënten:
boerenkool, chinese broccoli, chorizo en kruimige aardappel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bai kaprow

Ingrediënten:
arachideolie, heilig basilicum, kipfilet, knoflook, rode chilipeper, sojasaus, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, broccoli, kappertjes, krenten, olijfolie, peper, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Snack of tussendoortje uit De Smaakbijbel:

Venkelcrackers voor kaas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, selderijzaad, venkelzaad, volkorenmeel, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Aubergines die naar vis ruiken

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, cayennepeper, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, pikante bonenpasta, rijstwijn, sherry, sichuanpeper, suiker, varkensgehakt en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met kardemom

Ingrediënten:
garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Toon alle 168 recepten in dit boek