Bas Robben

Bas Robben

We hebben 10 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zure Tomatencurry Met Tamarinde En Taiwanese Varkensrijst

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonenpasta, gember, gerookte spekreepjes, koriander, komijnpoeder, kortkorrelige rijst, lente-uien, sojasaus, tamarindepasta, knoflook, tomatenpuree, uitjes en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Dragon-venkelazijn

Ingrediënten:
dragon en venkelzaad

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / bijgerecht uit Zuur:

Gepicklede Friet

Ingrediënten:
zout, kruimige aardappels, olie en zuurkool

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Miso Kipvleugels Met Tamarindedipsaus

Ingrediënten:
arachideolie, suiker, gember, kippenvleugels, korianderblaadjes, rode chilipeper, tamarindepulp, knoflook, vissaus, wit sesamzaad en witte miso

Soort:
gevogelte
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Uitbundig Gemarineerde Satéspiesjes Met Pinda Tamarindesaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, chilivlokken, citroengras, donkere sojasaus, gember, kaffir-limoenblaadjes, kardemompeulen, water, kurkuma, lauwwarm water, limoenen, palmsuiker, pinda’s, pindasaus, rosé, tamarinde, knoflook, korianderpoeder, trassi en vissaus

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Finse Zoetzure Twisters

Ingrediënten:
anijspoeder, appel, appelsap, donkere basterdsuiker, suiker, gedroogde gist, gemalen karwijzaad, golden syrup, melk, nootmuskaat, olie, patentbloem, roggebloem, kruidnagelpoeder, zout en boter

Keuken:
Fins
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Bas Robben
U dient eerst in te loggen of aan te melden, voordat u verder kunt gaan.