Bas Robben

Bas Robben

We hebben 10 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, zout en yuzusap

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / voorgerecht uit Zuur:

Zure Haring

Ingrediënten:
azijn, dille, dunne crackers, gele biet, haring, jeneverbessen, korianderzaad, mierikswortel, rode ui, suiker, water, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Zure Mojito Met Sumak

Ingrediënten:
sodawater, kristalsuiker, limoen, munt, sumak, sumak-rum en witte rum

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / bijgerecht uit Zuur:

Gepicklede Friet

Ingrediënten:
zout, kruimige aardappels, olie en zuurkool

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Zuur:

Aardbeien Citroenslof Met Mangoroom

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, eidooier, boter, limoen, mango, slagroom, suiker, zout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Amsterdamse Uitjes Met Cider En Mosterdzaad

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, ciderazijn, suiker, jeneverbessen, kardemompeulen, kruidnagels, mosterdzaad, zilveruitjes en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zuurvlees Met Berberisbessen En Paddenstoelen

Ingrediënten:
appel-perenstroop, berberisbessen, cassia, dragon, boter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, natuurazijn, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, paddenstoelen, reuzel, steranijs, suiker, witte uien, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Tom Yum

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chiliolie, citroengras, gember, groene chilipepers, garnaal, kaffir-limoenblaadjes, kokkels, koriander, water, lente-uien, limoenen, kippenbouillon, mosselen, oesterzwammen, scheermessen, thaise vissaus en wortels

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Finse Zoetzure Twisters

Ingrediënten:
anijspoeder, appel, appelsap, donkere basterdsuiker, suiker, gedroogde gist, gemalen karwijzaad, golden syrup, melk, nootmuskaat, olie, patentbloem, roggebloem, kruidnagelpoeder, zout en boter

Keuken:
Fins
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Bas Robben