Wij maken uw kookboeken, zoals Zuur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nederlands
Over Zuur
Alles is dit boek is zuur: van ceviche en zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise tot en met in karnemelk gemarineerde kip en yuzulimonade. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat je het zelf doorhebt. Groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. Maar ook stoofpotten, roomijs en Japanse ramen smaken net een beetje beter met een vleugje zuur.
Zuur is niet alleen qua smaak interessant, maar ook zeker als bereiding. Door middel van leuke achtergrondinformatie doe je kennis op die direct toepasbaar is op je dagelijkse koken. Wedden dat je nooit meer een marinade zonder zuur durft te maken? Dit boek geeft je zestig recepten, van Oer-Hollands tot Oost-Aziatisch, waarin zuur een hoofdrol speelt
boekrecensie
Kookboek van het jaar winnaar ‘Zuur’ van Bas Robben geïndexeerd.
Kookboek Zuur van Bas Robben won in 2016 de Gouden Garde Publieksprijs tijdens de kookboek van het jaar verkiezing in Breda. Het duurde vervolgens onterecht te lang voordat wij het aan onze index konden toevoegen, want het is een prachtig kookboek. Lees meer…
Video’s
Aantekeningen
bij dit boek
Terechte winnaar van de Gouden Garde. Zuur, fris, nieuw, verassend. Dit boek geeft me een zomers gevoel.
Recepten uit Zuur
Een greep uit de 64 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur: