Simon Wheeler

We hebben 4 boeken van Simon Wheeler waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Simon Wheeler? Registreren is gratis!

Boeken van Simon Wheeler

Recepten van Simon Wheeler

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Snelle couscous-salade met paprika en feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, couscous, feta, gegrilde paprika, komkommer, rode ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met bladgroente, knoflook en chilipeper

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vergine olijfolie, fusilli, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, savooiekool, strozzapreti, trofie, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Bubble and squeak met kerrie

Ingrediënten:
aardappels, cavolo nero, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kool, koolzaadolie, palmkool, spruitjes, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Soep van cannellinibonen en prei met chiliolie

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode chilipeper, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

In de oven gebakken pompoen en sjalotten met merguez-kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, extra vierge-olijfolie, fijn zeezout, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, olijfolie, pompoen, rozemarijn, sjalot, ui, venkelzaad, zeezout, zoet gerookte-paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Salade van rucola, venkel en puy-linzen

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, koolzaadolie, laurier, mizuna, olijfolie, peterselie, puy-linzen, rucola, suiker, ui, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Linguine met munt-amandelpesto en tomaten

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, dijonmosterd, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, linguine, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Dubbelgebakken aardappels

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, lente-ui, oude cheddar, pofaardappels, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Salade nicoise zonder vis

Ingrediënten:
basilicum, ciderazijn, dijonmosterd, ei, haricots verts, knoflook, little gem, nieuwe aardappels, olijfolie, suiker, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Kikkererwten met komijn en spinazie

Ingrediënten:
citroenschil, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koolzaadolie, pruimtomaten, rode chilipeper, spinazie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, babykappertjes, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, bruine suiker, groene olijven, knoflook, munt, olijfolie, pruimtomaten, pure chocolade, rozijnen, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bruschetta met bleekselderij en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleekselderij, brood, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, koolzaadolie, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Vouwbrood met hete pompoen

Ingrediënten:
cheddar, chilisaus, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pitabroodje, platbrood, pompoen, rode chilipeper, rode ui, rucola, saladebladeren, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:

Tarte tatin van babybietjes

Ingrediënten:
babybietjes, bladerdeeg, boter, bruine suiker, ciderazijn, koolzaadolie, lente-ui, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Maïskoekjes met koriander- of muntraita

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, fijn zout, groene chilipeper, komijnpoeder, koolzaadolie, koriander, korianderpoeder, kurkuma, lente-ui, maïskorrels, munt, volle melk, volle yoghurt, zachte geitenkaas, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met venkel, rucola en citroen

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rucola, tagliatelle, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolrabi 'carpaccio'

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, koolrabi, koolzaadolie, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Simon Wheeler