Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Veg!

met groenten in de hoofdrol

Een boek van Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse

We hebben 198 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Veg!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.

Hugh Fearnley-Whittingstall is presentator van het programma ‘River Cottage’ en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij heeft al zeven andere River Cottageboeken geschreven, maar in ‘Veg!’ neemt hij ons mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een boek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten. De prachtige sfeerfoto’s en illustraties maken dit boek tot de nieuwe favoriet in vegaland.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Veg!

Een greep uit de 198 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Pompoen uit de oven

Ingrediënten:
crown prince-pompoen, flespompoen, gedroogde chilivlokken, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groentebouillon, risottorijst, rucola, tomatensaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappelrösti

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, koolzaadolie, maris piper, zeezoutvlokken en zwarte peper

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Radijsjes met boter en zout

Ingrediënten:
boter, radijs en zeezoutvlokken

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

In de oven gebakken nieuwe aardappels met twee mojo-sauzen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gegrilde rode paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, nieuwe aardappels, olijfolie, poblano chilipeper, witte-wijnazijn, zeezoutvlokken, zoet gerookte-paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van bloemkool en kikkererwten

Ingrediënten:
bloemkool, garam masala, gedroogde chilivlokken, gember, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, pruimtomaten uit blik, steranijs, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal / bij de koffie uit Veg!:

Haricots verts en courgettesalade met tahinidressing

Ingrediënten:
citroen, courgette, haricots verts, honing, knoflook, munt, olijfolie, rode chilipeper, saladebladeren, sinaasappelsap, tahini, tomaat, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Ovengedroogde tomaten

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Salade nicoise zonder vis

Ingrediënten:
basilicum, ciderazijn, dijonmosterd, ei, haricots verts, knoflook, little gem, nieuwe aardappels, olijfolie, suiker, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van snijbiet en nieuwe aardappels

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, garam masala, gember, groene chilipeper, kardemompeul, knoflook, koriander, kurkuma, nieuwe aardappel, pistachenoten, snijbiet, tomatenpuree, volle yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

In de oven gebakken frittata met wintergroenten

Ingrediënten:
aardappels, bieslook, bietjes, ei, harde geitenkaas, knoflook, knolselderij, koolzaadolie, krulpeterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, pompoen, sjalot, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Auberginebootjes ui de oven

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde chilivlokken, knoflook, munt, olijfolie, pesto, rode chilipeper, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Sperziebonen, nieuwe aardappels en olijven

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, groene bonen, knoflook, nieuwe aardappels, olijfolie, sperziebonen, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Geroosterd brood met pompoen en walnoot

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brood, honing, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, tijm, walnoten, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Rode kool, pastinaak, sinaasappel en dadels

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, medjooldadels, pastinaak, rode kool, sinaasappel, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 198 recepten in dit boek