Monika Linton

We hebben één boek van Monika Linton waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Monika Linton? Registreren is gratis!

Boeken van Monika Linton

Recepten van Monika Linton

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Salmorejo - Koude tomatencrème uit Córdoba

Ingrediënten:
ei, extra vierge olijfolie, ibericoham, knoflook, oud witbrood, sherryazijn, suiker, tomaten, ui, waterkers, wijnazijn en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Barny's salade van limabonen, piquillo-paprika, artisjokken en olijven

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bosui, bouquet garni, extra vierge olijfolie, farcellet, geroosterde artisjokken op olie, koriander, olijfolie, peperkorrels, piquillopaprika, prei, sherryazijn, spaanse judionbonen, ui, wortel, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Alioli de nadal - Kerstaioli

Ingrediënten:
brood, eidooier, kaneelstokje, knoflook, kweepeer, milde olijfolie, moscatelwijn, peperkorrels, px sherry, suiker en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Garbanzos con chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, chorizoworstjes, kikkererwten uit blik, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta adobada, paprikapoeder, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tomaten-paprikapuree en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Gazpacho andaluz - Koude tomatensoep uit Andalusië

Ingrediënten:
broodcroutons, extra vierge olijfolie, gemalen komijnzaad, ijsblokjes, knoflook, komkommer, oud brood, piquillopaprika, rode paprika, sherryazijn, tomaten, ui en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas met cecina 3

Ingrediënten:
cecina en ingemaakte vijgen in mosterdsiroop

Keuken:
Spaans
Alle recepten van Monika Linton