Marion Trutter

We hebben één boek van Marion Trutter waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marion Trutter? Registreren is gratis!

Boeken van Marion Trutter

Recepten van Marion Trutter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Paprikaomelet - piperrada

Ingrediënten:
eieren, gedroogde ham, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kip met langoest - pollo con langosta

Ingrediënten:
brandewijn, gemalen amandelen, kip, kippenbouillon, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie, paneermeel, peper, pure chocolade, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, vleestomaat, zoete witte wijn en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groentestoofpot met kool - sopes mallorquines

Ingrediënten:
asperges, bloemkool, jonge artisjokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oud witbrood, paprikapoeder, peper, savooiekool, scherp paprikapoeder, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, witte kool en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde varkenspoten - Manos de cerdo rellenas

Ingrediënten:
amandelen, bospaddestoelen, eieren, gedroogde ham, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paneermeel, peper, pijnboompitten, soepgroenten, spek, tomaat, truffelolie, ui, varkenspoot, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Zuid afrikaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Catalaans vispannetje - Suquet de peix

Ingrediënten:
gemalen amandelen, goudbrasem, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, vleestomaat, witte wijn, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Drinken uit Culinaria España:

Sangría

Ingrediënten:
brandewijn, citroen, mineraalwater, perzik, rode wijn, sinaasappel en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kip met paprika - pollo al chilindrón

Ingrediënten:
brandewijn, gedroogde ham, gedroogde paprika, gevogeltebouillon, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, ui, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kip in amandel-wijnsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, eieren, gemalen amandelen, kaneel, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Moorse spiesjes - pinchos morunos

Ingrediënten:
droge sherry, gemalen komijn, lamsfilet, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, varkenshaas en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Alle recepten van Marion Trutter