Marion Trutter

We hebben één boek van Marion Trutter waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marion Trutter? Registreren is gratis!

Boeken van Marion Trutter

Recepten van Marion Trutter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Catalaanse stoofpot van vlees en groente - escudella i carn d´olla

Ingrediënten:
aardappel, bloem, butifarra negra, dikke vermicelli, ei, gerookt spek, half-om-halfgehakt, kalfspoot, kaneel, kikkererwten, kip, knoflook, lente-ui, paneermeel, peper, soepbeen, varkensoor, varkenspoot, verse peterselie, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Gazpacho andaluz

Ingrediënten:
croutons, ei, groene paprika, ham, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, sherryazijn, tomaat, ui, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gerookte ham, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, pijlinktvis, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Catalaans vispannetje - Suquet de peix

Ingrediënten:
gemalen amandelen, goudbrasem, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, vleestomaat, witte wijn, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Marion Trutter