Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Valenciaanse pasta-paella - fideuà

Ingrediënten:
fideos pasta, garnalen, knoflook, kruidnagel, langoustine, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, visresten, zeeduivelfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Paella valenciana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, jonge tuinbonen, kip, knoflook, konijn, olijfolie, peper, peultjes, rijst, saffraanpoeder, slakken, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / wild en gevogelte / rijst
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:

Pasta uit Lleida - fideus a l´estil de Lleila

Ingrediënten:
butifarra, fideos pasta, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, ui, varkensschnitzel, vermicelli, vleesbouillon, vleestomaat en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria España:

Amandelschuitjes - carbayones

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, eidooier, eieren, maïzena, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Vijgenbrood - pan de higos

Ingrediënten:
amandelen, anisette, chocola, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, sesamzaad, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 237 recepten in dit boek