Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelige rijst, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde varkenspoten - Manos de cerdo rellenas

Ingrediënten:
amandelen, bospaddestoelen, eieren, gedroogde ham, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paneermeel, peper, pijnboompitten, soepgroenten, spek, tomaat, truffelolie, ui, varkenspoot, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Zuid afrikaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Mosselen in sherry almejas al jerez

Ingrediënten:
droge sherry, knoflook, olijfolie, peper, venusschelpen, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gerookte ham, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, pijlinktvis, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:

Cannelloni op Catalaanse wijze - canelones a la catalana

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, half-om-halfgehakt, kaas, kipfilet, kippenlever, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, tijm, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:

Aubergineschotel - tumbet

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zeeduivel van de visser - rape a la marinera

Ingrediënten:
amandelen, bloem, gamba, knoflook, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, visbouillon, witbrood, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 237 recepten in dit boek