Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Kikkererwtenkoek - panissa

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kikkererwtenmeel, lente ui, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Krakelingen - ciaramicola

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eiwit, grofkorrelige suiker, poedersuiker, reuzel, suiker en gist

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vissoep op de wijzen van Ancona - brodetto all´anconitana

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gemarineerde sardientjes - sarde in saor

Ingrediënten:
olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, tarwemeel, uien, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Platte kerstkoeken - zelten

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Claudia Piras