Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsalade - panzanella

Ingrediënten:
augurk, extra vergine olijfolie, peper, rode ui, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum, wijnazijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Opgewarmde groentesoep - ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, doorregen spek, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, oud witbrood, peper, prei, savooiekool, schenkel, ui, verse tijm, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Saus van kippenlever - salsa ghiotta

Ingrediënten:
ansjovisfilet, droge rode wijn, extra vergine olijfolie, jeneverbes, kappertjes, kippenlever, knoflook, peper, salieblaadjes, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde inktvis - calamari ripieni

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Tulband - zuccotto

Ingrediënten:
biscuitbodem, cacaopoeder, cointreau, donkere chocolade met amandelen, gekonfijte vruchten, hazelnoten, kersenwater, poedersuiker, pure chocolade, rum en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazietaart - erbazzone reggiano

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, snijbiet, spinazie, tarwebloem, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met zeevruchten - risotto alla maranese

Ingrediënten:
droge witte wijn, garnalen, groentebouillon, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rijst, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Alle recepten van Claudia Piras