Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: fernet branca, groene crème de menthe, ijsblokjes en rode vermout
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroen, mosselen, peperoncino, verse peterselie en witbrood
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, ingewanden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: paling, peper, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschouder, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: brood, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, wittewijnazijn, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, buikspek, eieren, fijne harde tarwegries, pecorino, peper, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, boter, ei, parmezaanse kaas, pruimen, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, peperoncino, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, vleesbouillon, wildzwijnbout, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: amandelen, eiwit, kaneel en poedersuiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: grof zout, laurierblad en paling
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: mayonaise, milde mosterd, rucola, runderfilet, slagroom, tabasco, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, bouillon, knoflook, olijfolie, peper, peperoncino, selderij, tandbrasem, ui, verse rozemarijn, verse tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroensap, eiwit, frituurolie, olijfolie, peper, visfilet, witbier en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: amandelolie, bloem, kruidnagel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra droge vermout, gin, ijsblokjes en olijf
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548