Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, droge witte wijn, inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vialone rijst, visbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Ingrediënten: bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, laurierblad, meerforelfilet, peper, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, mozzarella, peper, pizzadeeg, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: saffraan, tarwegriesmeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, gezeefde tomaten, kappertjes, olijfolie, peperoncino, verse basilicum, verse peterselie, zout, zwaardvis en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilets, droge witte wijn, gevogeltebouillon, maïsolie, peperkorrels, ui, verse marjolein, verse tijm, wilde eend en wittewijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: cider, kaneel, kruidnagel, olijfolie, paddestoelen, peper, sinaasappelsap, witbrood, zoete witte wijn en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, peper, radicchio en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelen, bakpoeder, boter, chocolade, eieren, likeur, poedersuiker en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: mayonaise, milde mosterd, rucola, runderfilet, slagroom, tabasco, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie extra vergine, peperoncino, spaghetti, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: droge witte wijn, peper, salieblaadjes, spek, ui, varkenslever, varkensmaag, verse peterselie, verse rozemarijn en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, doorregen spek, gedroogde bonen, tagliatelle, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gruyère, marsala, rauwe ham, runderfilet, witbrood en wittetruffelolie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: blauwe druivensap en prosecco di conegliano
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aubergine, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, extra vergine olijfolie, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, salsiccia, tomaat, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / quiche
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548