Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, doorregen spek, gedroogde peperoncino, knoflook, pecorino, penne, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, bloem, ei, olijfolie extra vergine, peper, saffraan, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bresaola, citroensap, eierdooiers, olijfolie extra vergine, oregano en versgemalen zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, pasta, ricotta, tomatenpuree, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, doorregen spek, gedroogde bonen, tagliatelle, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, boekweitmeel, boter, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, munt, peperoncino, spek, strascinati en verse pasta
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, droge witte wijn, inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vialone rijst, visbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Ingrediënten: grof zout, ombervis en peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
1 notitie
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, citroensap, eieren, gesuikerde vruchten, hazelnoot, melk, pijnboompitten, poedersuiker, rozijnen, rum, tarwebloem, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, mosselen, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gelatine, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / zuivel
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, peper, rode wijn, varkensdarm, varkenslever, vleesbouillon en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, frituurolie, olijfolie, paling, peper, polenta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / frituur
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, ui, varkensspek en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, rauwe ham, salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroen, kalfsschnitzel, olijfolie, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperoncino, scampi, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peperoncino, spaghetti en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, pecorino, peper, varkensfilet, verse marjolein, verse rozemarijn, salie, verse tijm, zonnebloemolie en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548