Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, halfdroge witte wijn, langoest, peper, plantaardige olie, rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: gelatine, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / zuivel
Ingrediënten: gerookte scamorza, gerookt spek, pizzadeeg, rucola en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kweeperenjam, marsala, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, oregano, tomaat, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gerookte scamorza, knoflook, peper, sjalot, slakken, spek, varkensfricandeau, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: pecorino en tuinbonen
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroensap, extra vergine olijfolie, lamsvlees, oregano, peperoncino, vleesbouillon, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, peper, rode wijn, varkensdarm, varkenslever, vleesbouillon en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: grof zout, ombervis en peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kalfsfricandeau, knoflook, peper, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, boekweitmeel, boter, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, mosselen, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: campari, citroen, gin, ijsblokjes, rode vermout en sinaasappel
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, gedroogde erwten, gedroogde kastanjes, gedroogde linzen, gedroogde tomaten, knolselderij, olijfolie extra vergine, peper, ui, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenbouillon, peper, rauwe ham, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: cacao, melk, poedersuiker, rum, slagroom en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548