Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gnocchetti, olijfolie, peper, ricotta, rode wijn, soepgroenten, tomaat, varkensvlees en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, citroen, garnaal, inktvisjes, knoflook, olijfolie, rode barbeel, verse ansjovis, verse sardientjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: boter, distelolie, ei, honing, komijn, maïsmeel, marsala, peer, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, ei, parmezaanse kaas, pruimen, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gekookte ham, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneelpoeder, nootmuskaat, pruimen, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, wilde eend, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, ei, erwten, extra vergine olijfolie, inktvis, knoflook, melk, pecorino, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eierdooier, italiaanse rode wijn en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, knoflook, oester, olijfolie, oregano, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: knoflook, spek, verse rozemarijn, wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, olijfolie extra vergine, tomaat, ui, verse sardientjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderijharten, boter, brandewijn, kaneelpijpje, laurierblad, peper, rode wijn, runderstoofvlees, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, garnalen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddestoelen, polenta, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bouillon, caciocavallo, ei, ham, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, majoraan, olijfolie, peper, rode wijn, salsicce, spek, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: inmaak / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, buikspek, extra vergine olijfolie, gehakt, oregano, peper, runderbouillon, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / saus/dressing/jus
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548