Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, chocolaatjes, gekonfijte vruchten en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: bleekselderij, boter, doorregen buikspek, extra vergine olijfolie, gezeefde tomaten, castelluccio-linzen, peper, salsicce, ui, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, siciliaanse schapenkaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, halfdroge witte wijn, langoest, peper, plantaardige olie, rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ei, harde tarwegries, olijfolie, peper, spek, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: boter, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en risotto
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: brandewijn, oranjebloesems en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, peper, radicchio en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, eierdooiers, harde tarwegries, melk en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bloem, cactusvijg, citroensap, druivensap, gesuikerde sinaasappelpartjes, kaneelstokje, maïzena en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: fruit
Ingrediënten: abrikozengelei, biscuitbodem, gesuikerde vruchten, kaneel, maraschino, pijnboompitten, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, laurierblad, meerforelfilet, peper, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis, azijn, ei, gele paprika, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, verse basilicum, vleestomaat, zout en zoute zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chocolade, citroenrasp, oblie, pijnboompitten, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, munt, peperoncino, spek, strascinati en verse pasta
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroensap, kalfsnier, knoflook, olijfolie, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548