Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, haan, olijfolie, pecorino, peperoncino, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, gedroogde erwten, gedroogde kastanjes, gedroogde linzen, gedroogde tomaten, knolselderij, olijfolie extra vergine, peper, ui, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, macaroni, olijfolie, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, doorregen spek, gedroogde peperoncino, knoflook, pecorino, penne, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: rundersteak, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, droge marsala, extra vergine olijfolie, kalfsschnitzel, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: eierdooiers, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: barolo, boter, grana padano, rijst, runderbouillon, ui, versgemalen zwarte peper en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, pasta, peper, rode paprika, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / saus/dressing/jus / pasta/noodles
Ingrediënten: chocolade, citroenrasp, oblie, pijnboompitten, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gruyère, parmezaanse kaas, pecorino, pizzadeeg, provolone, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, gepekelde kalfstong, kalfsvlees, peperkorrels, poularde, prei, runderschouder, rundvlees, ui, knoflookworst, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, sinaasappelsap, tijmhoning, varkensvet, vermicelli en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, runderingewanden, spek, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, eidooier, poedersuiker, tarwebloem, vulling naar keuze, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aubergines, azijn, broodkruim, knoflook, olie, olijfolie extra vergine, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: paling, peper, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, eierdooier, knoflook, olijfolie, oud witbrood, pecorino, peperoncino, savooiekool, tomaat, ui en wortel
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548