Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, pasta, ricotta, tomatenpuree, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, kappertjes, peper, witte asperge en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: boter, jus, nootmuskaat, parmezaanse kaas, risottorijst, runderbouillon, truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookte ricotta, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, eiwit, kaneel en poedersuiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, spaghetti, tomaat, verse peterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, peper, verse peterselie, verse sardientjes, wittewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, mosselen, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fontina, kalfskotelet, paneermeel, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, peperoncino, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, vleesbouillon, wildzwijnbout, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, kappertjes, pecorino, pittadeeg, tomaat, verse basilicum en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, knoflook, olijfolie, pasta, pecorino, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, augurk, ei, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, oud brood, peper, suiker, verse peterselie, wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: inmaak / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroen, kalfsschnitzel, olijfolie, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandelolie, bloem, kruidnagel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: biergist, bloem, olijfolie, peper, varkensreuzel, venkelzaad, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: boerenbrood, mosselen, olijfolie, peperoncino, tomaat, ui, venusmosselen, vis, visbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, fontina, maïsgriesmeel, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548