Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderijharten, boter, brandewijn, kaneelpijpje, laurierblad, peper, rode wijn, runderstoofvlees, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, boter, gedroogde bonen, kool, peperoncino, reuzel, varkensspek en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, beleg naar keuze, olijfolie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eieren, groene asperge, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: brandewijn, oranjebloesems en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oregano, peper, tomaat, ui, verse peterselie, zeevis, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: appel, citroenrasp, kaneel, suiker en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: eierdooiers, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: baguette, boter, eieren, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en rode wijn
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschouder, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, gist, kalfslever, knoflook, olijfolie, oregano, peper, peperoncino, tomatenpuree, ui, varkenslever, varkensnier, varkensreuzel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, mager varkensvlees, peper, peperoncino, tomaat, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: caciocavallo, spaghetti en versgemalen zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en risotto
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548