Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse rozemarijn, verse tonijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kweeperenjam, marsala, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, radijs, verse peterselie, witte brasem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: ansjovis, broccoli, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, rog, scherpe peperoncino, spaghetti, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, oregano, tomaat, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: kruidnagel, peer, poedersuiker, rode wijn en slagroom
Keuken: Italiaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: artisjok, citroensap, eieren, extra vergine olijfolie, peper, spinazie, ui, verse doperwten, verse peterselie, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: pasta, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschouder, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, grappa, maïsmeel, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: cantaloupemeloen en droge marsala
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: ei, harde tarwegries, olijfolie, peper, spek, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: aardappelen, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, pecorino, peper, rijst, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, brood, gedroogde peperoncino, knoflook, olijfolie, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, spaghetti, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548