Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aceto balsamico, ganzenborst, granaatappelpitten, jenever, olijfolie, pijnboompitten, soepgroenten, sultana's, waterkers en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, gerookte ham, karper, knoflook, olijfolie, peper, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: campari, citroen, ijsblokjes en rode vermout
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: appel, boter, bouillon, gans, gedroogde pruimen, ham, hazelnoot, salsicce, spek en tamme kastanje
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, oregano, tomaat, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, olijfolie extra vergine, tomaat, ui, verse sardientjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, fontina, maïsgriesmeel, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kweeperenjam, marsala, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, doorregen buikspek, extra vergine olijfolie, gezeefde tomaten, castelluccio-linzen, peper, salsicce, ui, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, griesmeel, kalfszwezerik, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham, rundergehakt, tomaat, ui, varkensreuzel, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: bavettepasta, eekhoorntjesbrood, kinnebak, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tonijn in olie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: mayonaise, milde mosterd, rucola, runderfilet, slagroom, tabasco, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, gepekelde kalfstong, kalfsvlees, peperkorrels, poularde, prei, runderschouder, rundvlees, ui, knoflookworst, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, linzen, peper, peperoncino, rozemarijn, salie, selderijblad, varkenspoot, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, eieren, parmaham, parmezaanse kaas, peper, tarwebloem, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: amandelen, chocolaatjes, gekonfijte vruchten en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: ansjovis, broccoli, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, rog, scherpe peperoncino, spaghetti, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, broodkruim, eieren, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, salsicce, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548