Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, brood, gedroogde bonen, knoflook, pecorino, salsiccia, savooiekool, tomaat, ui, varkenspoot, verse dille, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, boter, eieren, melk, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, spinazie, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bittokaas, boekweitmeel, boter, grappa, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kalfsfricandeau, knoflook, peper, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: broodje, ei, melk, parmezaanse kaas en verse ansjovis
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, gekonfijte vruchten, olie, poedersuiker, ricotta en sinaasappel
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, melk, poedersuiker, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, haan, olijfolie, pecorino, peperoncino, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, haas, jeneverbes, laurierblad, pappardelle, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: stoofgerecht / pasta/noodles / wild
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, pecorino, peper, suiker, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, ricotta, salami, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, geitenvlees, laurierblad, peperoncino, rode wijn, salieblaadjes, tomaat, ui, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, groene asperge en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: cider, kaneel, kruidnagel, olijfolie, paddestoelen, peper, sinaasappelsap, witbrood, zoete witte wijn en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, grappa, maïsmeel, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, citroensap, kalfsnier, knoflook, olijfolie, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548