Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kikkererwtenmeel, lente ui, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: gekookte ham, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneelpoeder, nootmuskaat, pruimen, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, wilde eend, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: boter, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en risotto
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vegetarisch
Ingrediënten: biergist, bloem, olijfolie, peper, varkensreuzel, venkelzaad, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, olie, olijfolie extra vergine, pecorino, peper, rundergehakt, tomaat, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / rijst / frituur
Ingrediënten: amandelschaafsel, chocoladerasp, gemalen kruidnagel, gesuikerde vruchten, gort, granaatappelpitten, hazelnoten, mostsiroop en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: bleekselderij, doorregen spek, gedroogde bonen, tagliatelle, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, gedroogde bonen, knoflook, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, mosselen, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, caciocavallo, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, olijven, oregano, peper, ui, verse peterselie, zout en zwaardvis
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, eieren, frituurolie, garnalen, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, spaghetti, zout en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: prosecco di conegliano en witte perziken
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, rauwe ham, salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: blauwe druivensap en prosecco di conegliano
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappelen, beleg naar keuze, olijfolie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, extra vergine olijfolie, knoflook, konijn met ingewanden, laurierblad, peperoncino, rozemarijn, tijm, ui, zout en zoute zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: broodkruim, citroen, ei, extra vergine olijfolie, forelfilet, melk, peterselie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: caciocavallo, gedroogde peperoncino, gerookt spek, gezeefde tomaten, prei, witbrood, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: eierdooier, espresso, pistachenoten, slagroom, suiker, vanillesuiker, verse ricotta en witte rum
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548