Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, stokvis, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: blauwe druivensap en prosecco di conegliano
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, melk, peper, varkensbout, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: borststuk, ei, gedroogde bonen, mager rundergehakt, olijfolie, paneermeel, peper, salsicce, snijbiet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gedroogde paddestoelen, geweekte stokvis, knoflook, pijnboompitten, tomatensaus, ui, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomaat, toscaans witbrood, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, salsicce en wittewijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, griesmeel, kaneel, poedersuiker, ricotta, rozijnen en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: aardappel, aubergine, broodkruim, extra vergine olijfolie, gele paprika, mozzarella, peper, tomaat, verse basilicum, oregano en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kweeperenjam, marsala, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, knoflook, peper, slagroom, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eieren, kaneel, melk, pistachenoten en poedersuiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, buikspek, eieren, fijne harde tarwegries, pecorino, peper, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cotechino, ham, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroen, droge rode wijn, duif met ingewanden, olijfolie, peper, salieblaadjes, wijnazijn, witbrood, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / wild en gevogelte
Ingrediënten: bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548