Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, witbrood, zeevis en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eierdooier, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, eieren, gedroogde paddestoelen, groentebouillon, kalfsborst, kalfsfilet, kalfshersenen, kalfszwezerik, knoflook, laurierblad, majoraan, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pistachenoten, verse doperwten, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, courgettebloemen, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, verse bieslook en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: aardbeienpuree en prosecco di conegliano
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: broodkruim, citroen, ei, extra vergine olijfolie, forelfilet, melk, peterselie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oregano, peper, tomaat, ui, verse peterselie, zeevis, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, harde tarwegries, olijfolie, peper, spek, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenbouillon, peper, rauwe ham, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boragie, ei, friséesla, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta, snijbiet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, grappa, maïsmeel, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappelen, beleg naar keuze, olijfolie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, verse peterselie, zeetong en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, eieren, groene asperge, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, mager varkensvlees, peper, peperoncino, tomaat, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, azijn, boter, citroensap, eieren, verse peterselie, water, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, siciliaanse schapenkaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548