Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Easy currypoeder

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gerookte kuit

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Spinazie

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde tomaten met knoflook

Ingrediënten:
citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Artisjokenbouillon

Ingrediënten:
appelazijn, artisjokken, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, selderij, tijm, ui, wortel, zout, zoute haring en zure haring

Keuken:
Marokkaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Doperwtenpuree met amandelen

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gestoomde pulpo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, dragon, extra vierge olijfolie, groene thee, koriander, octopus, paprikapoeder, sinaasappelschil, tijm, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Verse kapperappeltjes

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, ingelegde ui, kapperappeltjes, knoflook, steranijs, tijm, tomaat, ui en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / kruiden
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Knoflookroom

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie en plantaardige room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte perzik

Ingrediënten:
baksoda, perziken, suiker, witte azijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / fruit / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Baghrir

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijn griesmeel, honing, instantgist, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sojasaus (Hoisinsaus)

Ingrediënten:
5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, koriander en olijfolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Harira

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Alle recepten van Najat Kaanache