Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, koriander en olijfolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Red snapper met bietenpuree

Ingrediënten:
bieslook, biet, bladselderij, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, courgetterolletje, gemalen koriander, groene mole, knoflook, koriander, olijfolie, red snapperfilet, spinaziequenelle, witte peper en zwarte tuile

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Uienpuree

Ingrediënten:
gemalen kurkuma, groente, kaneel, knoflook, komijn, olijfolie, saffraandraadjes, ui en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Citroenen in zout

Ingrediënten:
citroenen, koosjer zout en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Meergranenbrood

Ingrediënten:
droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Inktvis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, groene paprika, knoflook, sepia's, ui en zeekat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipeper, citroen, gemalen koriander, gember, harissa, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode puntpaprika, saffraandraadjes, sardines, tomaten en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sinaasappelroom

Ingrediënten:
plantaardige room en sinaasappelrasp

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Rode paprikasaus

Ingrediënten:
amandelmelk, olijfolie, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner / snack of tussendoortje uit NAJAT:

Hartige macaron met haai

Ingrediënten:
amandel-bietenpuree, eetbare bloemen, groene kruidensalade, hondshaai, macarons, uienpuree en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Kaab el ghazal

Ingrediënten:
amandelvulling, bloem, boter, ei, olijfolie, oranjebloesemwater en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, plantaardige room, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Snack of tussendoortje uit NAJAT:

Courgettebol

Ingrediënten:
bieslook, citroen, courgette, knoflook, olijfolie, trompettes de la mort, water en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Vis uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis / ovenschotel
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mefrok

Ingrediënten:
bloem, griesmeel, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Warka (Brikdeeg)

Ingrediënten:
bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Alle recepten van Najat Kaanache