Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Zwarte of gele tuile

Ingrediënten:
bloem, inktvisinkt, olie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Eend

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Uienpuree

Ingrediënten:
gemalen kurkuma, groente, kaneel, knoflook, komijn, olijfolie, saffraandraadjes, ui en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gemarineerd klapstuk

Ingrediënten:
chilipeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, gerookt paprikapoeder, honing, kardemompeulen, knoflook, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, runderklapstuk, steranijs en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Groene gazpacho met vis

Ingrediënten:
amandelen, appelazijn, bosuien, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, tomatenquenelles, vis voor gazpacho, witte druiven en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, olijfolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Zwarte sesamsaus

Ingrediënten:
aubergine, chilipeper, chilipoeder, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, harissa, knoflook, olijfolie, rode paprika, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Shibathee

Ingrediënten:
absintalsem, eucalyptustakjes, gedroogde absintalsem, gedroogde eucalyptustakjes, honing en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

zwarte olijvenpuree

Ingrediënten:
citroensap, rode paprika, zout, zwarte olijven en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Macarons

Ingrediënten:
amandelmeel, azijn, azijnpoeder, eiwit, knoflookpoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sojasaus (Hoisinsaus)

Ingrediënten:
5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Cassis-pistachebites of kersen-pistachebites

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Muntthee

Ingrediënten:
groene thee, munt, suiker en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte groene vijgen

Ingrediënten:
citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Roze aardbeienmeringue

Ingrediënten:
azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Zoete aardappel uit de oven

Ingrediënten:
knoflook, kurkuma, olijfolie, rozemarijn, zoete aardappel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ras el hanout

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde citroenschil, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen kurkuma, gemalen piment, gemalen selderijzaad, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, nigellazaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Alle recepten van Najat Kaanache