Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Citroenverbanathee

Ingrediënten:
citroenverbana, gedroogde verveinethee, honing, sinaasappelschil en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Chermoula-kruidenmix

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ras el hanout

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde citroenschil, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen kurkuma, gemalen piment, gemalen selderijzaad, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, nigellazaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Haai

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, hondshaai, knoflook, olijfolie, tarbot, ui en zout

Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Ingelegd tonijnhart in zwarte inkt

Ingrediënten:
citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tongfilet

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, rode chilipepers, tongfilet en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Roomvulling

Ingrediënten:
chocoladechips, citroenen, jben, kaneel, kardemompoeder, piment, poedersuiker, ricotta en slagroom

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Aubergines met chermoula

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, chermoula, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tomaat, ui, venkelgroen, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gezouten en gerookte tonijn

Ingrediënten:
citroenschil, djeroek poeroet, gemalen komijn, kardemompeulen, koriander, kruidnagels, majoraan, munt, oregano, sinaasappelblaadjes, sinaasappelschil, suiker, tonijnfilet, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Piment-vervanger

Ingrediënten:
gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat en kaneel

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Visfilet met venusschelpen en merguez

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Knoflookroom

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie en plantaardige room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Jben

Ingrediënten:
karnemelk, slagroom, volle melk en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner uit NAJAT:

Warkawaaier

Ingrediënten:
bladpeterselie, forelkaviaar, guacamole, koriander, paarse maiskorrels, rode maiskorrels, warkavellen en zwarte olijvenpuree

Keuken:
Marokkaans
Alle recepten van Najat Kaanache