Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Rog

Ingrediënten:
plantaardige olie, rogfilet en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gebraden kip met etrog (sukade) en bloedsinaasappel

Ingrediënten:
bloedsinaasappels, boter, braadkip, eendenleverpaté, geklaarde boter, gemberpoeder, ghee, ingelegde cederappel, ingelegde citroen, knoflook, marokkaans brood met sesam, sukade, tijm, turks brood met sesam, witte truffel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, plantaardige room, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Bissara

Ingrediënten:
citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Wortelsalade met grapefruit

Ingrediënten:
chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Zwarte of gele tuile

Ingrediënten:
bloem, inktvisinkt, olie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Frambozenjam

Ingrediënten:
frambozen, maïzena, suiker en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gevulde krab

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner uit NAJAT:

Warkawaaier

Ingrediënten:
bladpeterselie, forelkaviaar, guacamole, koriander, paarse maiskorrels, rode maiskorrels, warkavellen en zwarte olijvenpuree

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Geroosterde tomaten

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, tijm en tomaten

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladesigaren

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Macarons

Ingrediënten:
amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Runderhart van de barbecue

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroenen, gedroogde koriander, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemberpoeder, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, runderhart, tomaten, witte azijn en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
barbecue/grill / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bissara met gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Paprikasalade

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflooksaus, rietsuiker, rode paprika's, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Roerei voor bastilla

Ingrediënten:
gemberpoeder, honing en kaneel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / pastei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Najat Kaanache