NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, kurkuma, olijfolie, rozemarijn, zoete aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenbloesem, frambozenjam, melk, sinaasappelbloesem, suiker en yoghurt met bioculturen
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aubergine, bladpeterselie, chermoula, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tomaat, ui, venkelgroen, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / bouillon
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en plantaardige room
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aubergine, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, honing, knoflook, koriander, olijfolie, tomaten, ui, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogd bieslook, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gemalen koriander, honing, knoflook, paprikapoeder, pijlinktvis, rode paprika, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees / conserven
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, griesmeel, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / beslag/deeg
Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsklontjes, koriander, munt, sinaasappelsap, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, ei, olijfolie, oranjebloesemwater en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208