NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, kurkuma, olijfolie, rozemarijn, zoete aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: chilipeper, gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat, kaneel, olijfolie, pompoen, suiker, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: baksoda, bloem, ei, extra pure chocolade, gezouten boter, karamel-botercrème, oploskoffie, suiker, water, zout en zure room
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: appelazijn, boter, citroenen, honing, mango, munt, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: chocoladechips, citroenen, jben, kaneel, kardemompoeder, piment, poedersuiker, ricotta en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, aubergines, citroenen, gember, knoflook, laurier, paprika, prei, rietsuiker, tomaten, tonijnogen, water en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, citroenschil, dragon, extra vierge olijfolie, groene thee, koriander, octopus, paprikapoeder, sinaasappelschil, tijm, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsklontjes, koriander, munt, sinaasappelsap, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: gemalen kurkuma, groente, kaneel, knoflook, komijn, olijfolie, saffraandraadjes, ui en water
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208