NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipepers, knoflook, olijfolie, rode paprika en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroenschil, djeroek poeroet, gemalen komijn, kardemompeulen, koriander, kruidnagels, majoraan, munt, oregano, sinaasappelblaadjes, sinaasappelschil, suiker, tonijnfilet, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: cactusbladeren, citroen, courgette, doperwten, gember, groene chilipeper, groene tomaten, knoflook, koriander, laurier, olijfolie, peper, pompoenpitten, prei, reine claudes, romainesla, sesamzaad, spinazie, vijgenbladeren en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: citroenen, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: kardemompeulen, kruidnagel, laurier, roglever, steranijs, tijm en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: bladpeterselie, forelkaviaar, guacamole, koriander, paarse maiskorrels, rode maiskorrels, warkavellen en zwarte olijvenpuree
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipeper, citroen, gemalen koriander, gember, harissa, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode puntpaprika, saffraandraadjes, sardines, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogd bieslook, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gemalen koriander, honing, knoflook, paprikapoeder, pijlinktvis, rode paprika, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: citroensap, rode paprika, zout, zwarte olijven en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: eend, gekarameliseerde gele paprika, mangocrème en zwarte auberginesaus
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, cacao, corn syrup, crème fraîche, honing en karamel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: amandeltopping, boter, eidooier, filodeeg, kaneel, kipvulling, olie, poedersuiker, roerei en warka
Keuken: Marokkaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / conserven
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208