NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: groente
Ingrediënten: artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: plantaardige olie, rogfilet en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, citroenschil, dragon, extra vierge olijfolie, groene thee, koriander, octopus, paprikapoeder, sinaasappelschil, tijm, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: azijn, gele paprika, honing en tijm
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, tijm en tomaten
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, honing en pure chocolade
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: aardappel, citroen, extra vierge olijfolie, groene puntpaprika, kabeljauwfilet, knoflook, koriander, peper, ui, visfilet en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208