NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en plantaardige room
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / conserven
Ingrediënten: paddestoel, ossenhaas, komijnzaad, roze saus, stevige rundersaus en truffel
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis / ovenschotel
Ingrediënten: amandelen, appelazijn, bosuien, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, tomatenquenelles, vis voor gazpacho, witte druiven en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelen, aubergine, gember, gele chilipeper, gemalen komijn, gemalen nootmuskaat, gemberpoeder, geroosterde pindas, groene chilipeper, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, oregano, pecannoten, piment, pure chocolade, rode chilipeper, steranijs, tijm, tomaten, ui, zout en zwart sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipeper, citroen, gemalen koriander, gember, harissa, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode puntpaprika, saffraandraadjes, sardines, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardbeien, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, poedersuiker en sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: havermout, olijfolie, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: frambozen, maïzena, suiker en water
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, groene paprika, knoflook, sepia's, ui en zeekat
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: cassispuree, citroensap, crème fraîche, gelatine, kersenpuree, rietsuiker en water
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cherrytomaten, citroenen, gedroogde koriander, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemberpoeder, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, runderhart, tomaten, witte azijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / rundvlees / orgaanvlees
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208