NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, honing, preien, rietsuiker, tijm en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en plantaardige room
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bakkoula, bladpeterselie, cayennepeper, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gepekelde groene olijven, gepekelde rode olijven, harissa, knoflook, koriander, paprikapoeder, spinazie, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: gekonfijte prei, tomaat, rog en verse kapperappeltjes
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsklontjes, koriander, munt, sinaasappelsap, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde citroenschil, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen kurkuma, gemalen piment, gemalen selderijzaad, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, nigellazaad, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: eend, gekarameliseerde gele paprika, mangocrème en zwarte auberginesaus
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, gerookt paprikapoeder, honing, kardemompeulen, knoflook, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, runderklapstuk, steranijs en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: anijszaad, citroen, frambozen, gele chilipeper, gemalen komijn, biet, zoete aardappel, sesamzaad, granaatappelsap, kersen, knoflook, kokosolie, peper, peperkorrels, rode chilipeper, roze chilipeper, vanillestokje, walnoten en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / bouillon
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: appelazijn, chilivlokken, ciderazijn, laurier, mosterdzaad, radijs, rozemarijn, suiker, water, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: chilipeper, gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat, kaneel, olijfolie, pompoen, suiker, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: amandelen, appelazijn, bosuien, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, tomatenquenelles, vis voor gazpacho, witte druiven en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208