Najat Kaanache - NAJAT

NAJAT

80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko

Een boek van Najat Kaanache

We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay

  • Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit NAJAT

Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Doperwtenpuree met amandelen

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Habcha

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Bruine saus

Ingrediënten:
gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Puree van bieten en zwarte olijven

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Jben

Ingrediënten:
karnemelk, slagroom, volle melk en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Zwarte chocoladesaus

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, gember, gele chilipeper, gemalen komijn, gemalen nootmuskaat, gemberpoeder, geroosterde pindas, groene chilipeper, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, oregano, pecannoten, piment, pure chocolade, rode chilipeper, steranijs, tijm, tomaten, ui, zout en zwart sesamzaad

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Ingelegd tonijnhart in zwarte inkt

Ingrediënten:
citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Rode paprikasaus

Ingrediënten:
amandelmelk, olijfolie, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte perzik

Ingrediënten:
baksoda, perziken, suiker, witte azijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / fruit / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Macarons

Ingrediënten:
amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Spinazie

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Vis uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis / ovenschotel
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Haai

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, hondshaai, knoflook, olijfolie, tarbot, ui en zout

Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Pompoendip

Ingrediënten:
pompoen, gekonfijte knoflook, gember, komijn, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mueslibrood

Ingrediënten:
havermout, olijfolie, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bastilla

Ingrediënten:
bruine saus, filodeeg, gesuikerde tomaten, kipvulling, roerei, spinazie, suiker, warkavellen en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pastei
Toon alle 164 recepten in dit boek