Najat Kaanache - NAJAT

NAJAT

80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko

Een boek van Najat Kaanache

We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay

  • Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit NAJAT

Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Puree van bieten en zwarte olijven

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Amandel-bietenpuree

Ingrediënten:
amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Envelopjes met zeekreeft en dragon

Ingrediënten:
artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Rog

Ingrediënten:
plantaardige olie, rogfilet en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gestoomde pulpo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, dragon, extra vierge olijfolie, groene thee, koriander, octopus, paprikapoeder, sinaasappelschil, tijm, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Roze aardbeienmeringue

Ingrediënten:
azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Cassis-pistachebites of kersen-pistachebites

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Geroosterde tomaten

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, tijm en tomaten

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Habcha

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladenougat

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, honing en pure chocolade

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Amandeltopping voor bastilla

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / pastei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gemarineerde ossenhaas

Ingrediënten:
rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Vis voor gazpacho

Ingrediënten:
aardappel, citroen, extra vierge olijfolie, groene puntpaprika, kabeljauwfilet, knoflook, koriander, peper, ui, visfilet en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Toon alle 164 recepten in dit boek