NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: groente
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, rode chilipepers, tongfilet en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, citroen, extra vierge olijfolie, groene puntpaprika, kabeljauwfilet, knoflook, koriander, peper, ui, visfilet en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandel-bietenpuree, eetbare bloemen, groene kruidensalade, hondshaai, macarons, uienpuree en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, hondshaai, knoflook, olijfolie, tarbot, ui en zout
Soort: vis
Ingrediënten: 5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus
Keuken: Chinees
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelmeel, azijn, azijnpoeder, eiwit, knoflookpoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: paddestoel, ossenhaas, komijnzaad, roze saus, stevige rundersaus en truffel
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bruine saus, filodeeg, gesuikerde tomaten, kipvulling, roerei, spinazie, suiker, warkavellen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: pastei
Ingrediënten: appelazijn, chilivlokken, ciderazijn, laurier, mosterdzaad, radijs, rozemarijn, suiker, water, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, dragonazijn, gember, inktvis, knoflook, knoflookmayonaise, koolzuurhoudend bronwater, meloen, olijfolie, rode paprika, saffraanbouillon, sinaasappel, tomaten en zwarte tuile
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflooksaus, rietsuiker, rode paprika's, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: chilipeper, gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat, kaneel, olijfolie, pompoen, suiker, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, groene paprika, knoflook, sepia's, ui en zeekat
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokken, bieslook, bladpeterselie, citroensap, groentebouillon, knoflook, koriander, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sjalot, ui, venkelknol, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208