NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslook, citroen, courgette, knoflook, olijfolie, trompettes de la mort, water en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, rode chilipepers, tongfilet en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelen, appelazijn, bosuien, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, tomatenquenelles, vis voor gazpacho, witte druiven en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsklontjes, koriander, munt, sinaasappelsap, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte / pastei
Ingrediënten: havermout, olijfolie, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: ingelegde citroen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: morieljes
Keuken: Marokkaans
Soort: condiment
Ingrediënten: anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, ingelegde ui, kapperappeltjes, knoflook, steranijs, tijm, tomaat, ui en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogd bieslook, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gemalen koriander, honing, knoflook, paprikapoeder, pijlinktvis, rode paprika, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: paddestoel, pompoen uit de oven, rode paprikasaus, tonijnfilet met ui en zwarte sesamsaus
Soort: vis
Ingrediënten: appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bloem, inktvisinkt, olie, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208