NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, tijm en tomaten
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: morieljes
Keuken: Marokkaans
Soort: condiment
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, ingelegde ui, kapperappeltjes, knoflook, steranijs, tijm, tomaat, ui en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, ei, olijfolie, oranjebloesemwater en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: bieslook, biet, bladselderij, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, courgetterolletje, gemalen koriander, groene mole, knoflook, koriander, olijfolie, red snapperfilet, spinaziequenelle, witte peper en zwarte tuile
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelmeel, azijn, azijnpoeder, eiwit, knoflookpoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis / ovenschotel
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: amandeltopping, boter, eidooier, filodeeg, kaneel, kipvulling, olie, poedersuiker, roerei en warka
Keuken: Marokkaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: citroen, currypoeder, extra vierge olijfolie, flespompoen, gemalen fenegriek, groentebouillon, honing, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, sinaasappel, sjalotten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gemberpoeder, honing en kaneel
Keuken: Marokkaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / pastei
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208