NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bakpoeder, boter, fijn griesmeel, grof griesmeel, melk, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijn, peper, rode bieten, zout en zwarte olijven
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: karnemelk, slagroom, volle melk en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: amandelen, aubergine, gember, gele chilipeper, gemalen komijn, gemalen nootmuskaat, gemberpoeder, geroosterde pindas, groene chilipeper, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, oregano, pecannoten, piment, pure chocolade, rode chilipeper, steranijs, tijm, tomaten, ui, zout en zwart sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelmelk, olijfolie, peper, rode paprika's, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: baksoda, perziken, suiker, witte azijn en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / fruit / conserven
Ingrediënten: amandelmeel, botercrème, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-extract, kleurstof en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis / ovenschotel
Ingrediënten: paddestoel, pompoen uit de oven, rode paprikasaus, tonijnfilet met ui en zwarte sesamsaus
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, hondshaai, knoflook, olijfolie, tarbot, ui en zout
Soort: vis
Ingrediënten: pompoen, gekonfijte knoflook, gember, komijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: havermout, olijfolie, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: bruine saus, filodeeg, gesuikerde tomaten, kipvulling, roerei, spinazie, suiker, warkavellen en water
Keuken: Marokkaans
Soort: pastei
Ingrediënten: eend, gekarameliseerde gele paprika, mangocrème en zwarte auberginesaus
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208