Bert Strootman

We hebben 2 boeken van Bert Strootman waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bert Strootman? Registreren is gratis!

Boeken van Bert Strootman

Recepten van Bert Strootman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Mediterrane uientaart

Ingrediënten:
ansjovis, basterdsuiker, croissantdeeg, knoflook, olijfolie extra vierge, peterselie, rode paprika, tijm, ui, witte bonen, witte wijnazijn, wortel, 
zout en peper en zwarte olijven zonder pit

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Gevulde ezeltjes (burrito's)

Ingrediënten:
avocado, belegen kaas, cherrytomaatjes, ijsbergsla, italiaanse roerbakgroenten, komijn, maïskorrels, olijfolie, oregano, rundergehakt, tortilla en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Snelle 'vistaart'

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, diepvries tuinerwtjes, dijonmosterd, dragon, instant aardappelpuree, koolvisfilet, paneermeel, rivierkreeft, slagroom, zalmfilet en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Mosselen uit de Languedoc

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, knoflook, laurier, olijfolie extra vierge, peperkorrels, stokbrood, tijm, ui, veldsla, witte wijn en zeeuwse mosselen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bert Strootman